Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir şaka yapmıyor ise, Engin Akyürek’i yeni bir dizi için ikna etmeye çalışıyor!

Demet Özdemir şaka yapmıyor ise, Engin Akyürek’i yeni bir dizi için ikna etmeye çalışıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin Adım Farah isimli dizi projesinde 26. bölümün final olacağı yönünde güçlü bilgiler var. Yurt dışı satışları nedeniyle Türkiye’deki reytingler beklendiği gelmese de ekranda kalmayı bu zamana kadar başaran Adım Farah dizisi, iyi bir hikayeye sahipti.

Ancak diziyi yerli izleyiciler çok da desteklemek istemedi. İlk sezonda reytingler beklentilerin altında olsa da yine de ortalama oranların üzerindeydi. Fakat ikinci sezonda hem hikaye değişmesine hem de yepyeni ve başarılı oyuncular kadroya katılmasına rağmen dizinin reytingleri ortalama oranların bile altına geriledi.

Sonuç olarak çarşamba gününden cumartesi günlerine çekilen ve ilk başladığından bu yana diziyi yazan senaryo grubu ile yolların ayrılmasına neden olan bir süreç yaşandı.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisine sosyla medyada ve yurt dışındaki yabancı dizi hayranlarından yoğun bir destek de var. Bu destek o kadar güçlü ki iki ismin yeni bir dizi projesinde tekrar bir araya gelmesi yönünde bir baskıya dönüştü.

Adım Farah dizisi belki tam olarak istenilen sonucu vermedi ama Akyürek ile Özdemir hayranları onların farklı bir hikayede çok daha başarılı olabileceğini düşünüyor.

İşte bu düşünceler sosyal medyada bir hayli yayılınca Demet Özdemir’in de dikkatini çekmiş olmalı ki attığı tweet ile herkesi heyecanlandırdı.

Bir dizi hayranı Engin Akyürek ile romantik bir komedi projesinde mükemmel olacakları yorumunu yaparak, gözyaşının onlara yakışmadığını ifade etti.

Demet Özdemir’in bu paylaşıma verdiği “İkna etmeye çalışıyorum” şeklindeki yanıtı ise sosyal medyada bir anda olay oldu.

Demet Özdemir şaka yapmıyor ise, Engin Akyürek'i yeni bir dizi için ikna etmeye çalışıyor! 7

Ünlü oyuncu bu paylaşımı ile şaka mı yapmak istedi, yoksa gerçekten böyle bir durum var mı bilinmiyor. Ancak Demet Özdemir’in hayranlarında bir beklenti yarattığını ve önümüzdeki dönemde bu durumun sosyal medyada sürekli gündem olacağını söyleyebiliriz.