Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır’ı çok derinden etkileyen bir olay var!

Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır’ı çok derinden etkileyen bir olay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Netflix’te izleyicilerle buluşan Kulüp isimli dizi nedeniyle büyük bir heyecan yaşadı. Kulüp dizisinin tanıtım buluşmasında bu heyecanını da yansıtan oyuncu, güzelliği ile de dikkatlerden kaçmadı.

Göğüs dekolteli siyah elbisesi ile göz kamaştıran oyuncu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Metin Akdülger ile başrolleri paylaştı. Kulüp dizisinde yer aldığı için çok mutlu olduğunu anlatan Gökçe Bahadır, hislerini şu sözlerle ifade etti:

“Hem çok heyecanlıyım hem de bu işin içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Hem işimden hem oynadığım karakterden çok fazla şey öğrendim. Kan, ter ve gözyaşı gibi bir işti. Dilerim herkes bizler gibi hissederek izler.”

Gökçe Bahadır dizinin yoğun bir dram işi olduğunu vurguladı ve Matilda isimli rolü hakkında şu detayı verdi:

“Hikaye 1950’lerde geçiyor. İçinde yoğun dram var. Bir anne-kız hikayesi izleyeceğiz. Benim için en yoğun taraf olarak, bir annenin yıllar önce kaybettiği kızını geri kazanmak için verdiği sonsuz mücadele benim hikayem. Onu da en hassas bir yerden ve en derin bir yerden anlatıldığı için bu işin en sevdiğim taraflarından birisi o.”

Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır'ı çok derinden etkileyen bir olay var! 7

Senaryoyu ilk okuduğunda bu rolü nasıl oynayacağını düşündüğünü anlatan oyuncu, kendisi için Matilda karakterinin çok zor bir rol olduğuna değindi.

Oyuncu, “İçine girmeye başladıkça rolün hem çok zorlandım hem de bu zorluk benim bir yerden sonra hoşuma gitmeye başladı” diye konuştu.