Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek sosyal medyada yılın ilk fotoğrafını paylaştı! Oyuncunun partneri çok konuşulur!..

Engin Akyürek sosyal medyada yılın ilk fotoğrafını paylaştı! Oyuncunun partneri çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en karizmatik oyuncularından Engin Akyürek’in baş rolünde yer aldığı Kaçış dizisinin çekimleri Gaziantep’te devam ediyor.

Sosyal medyayı çok aktif olarak kullanmayan oyuncu zaman zaman paylaşımlarıyla hayranlarını mest ediyor. Oyuncunun son paylaşımı aynı zamanda 2022 yılında instagram hesabından yaptığı ilk paylaşım oldu.

Karavanın penceresinde elinde sevimli mi sevimli yavru bir köpekle poz veren oyuncunun fotoğrafı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Hayranları fotoğrafın altına yaptıkları yorumlarda oyuncuyu, ‘Arayı bu kadar açma, kendini özletme!’  diyerek uyarmayı da ihmal etmediler.

Engin Akyürek sosyal medyada yılın ilk fotoğrafını paylaştı! Oyuncunun partneri çok konuşulur!.. 21

Hayranları ünlü oyuncunun yeni projesini merakla bekliyor. Disney Plus’un ilk Türk yapımı dizisi olma özelliği taşıyan Kaçış’ın hikayesi de Engin Akyürek’e ait. Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yaptığı Kaçış dizisinde yakışıklı oyuncuya baş rolde İrem Helvacıoğlu eşlik ediyor.

Ağustos ayında Türkiye’de yayınına başlayacak olan uluslararası dijital yayın platformu Disney Plus için çekilen Kaçış dizisinin çekimleri halen Gaziantep’te gerçekleştiriliyor. Dizi için şehirde bir savaş bölgesi atmosferi yaratıldı.

Senaryosu Ali Doğançay tarafından kaleme alınan Kaçış dizisinde savaş muhabiri olan iki karakterin yaşadıkları anlatılıyor.

Aksiyon sahneleriyle dolu olacağı belirtilen dizi sekiz bölümden oluşacak. 03 Medya ve Same Film’in Disney Plus için çekeceği dizide Akyürek ile Helvacıoğlu, ‘Mehmet’ ve ‘Zeynep’ isimli savaş muhabirlerini canlandıracak.