Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Altan Düzyatan karizması, Uraz Kaygılaroğlu sempatisi ve Necip Memili’nin büyük aşkı!

Engin Altan Düzyatan karizması, Uraz Kaygılaroğlu sempatisi ve Necip Memili’nin büyük aşkı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hayranlarından beğeni üstüne beğeni, iltifat üstüne iltifat topluyor… Engin Altan Düzyatan, sonbahar pozuyla ilgi görürken, Uraz Kaygılaroğlu, sempatikliğini dil çıkartarak sergiledi. Necip Memili ise kızı ve büyük aşkı Asya’dan yeni detaylar verdi.

Yakında Barbaros isimli dizinin çalışmaları için sete çıkacak olan Engin Altan Düzyatan, muhtemelen 2021 yılının başlarında bambaşka bir rolle hayranlarının karşısında olacak. Barbaros dizisinde Düzyatan’ı, Ulaş Tuna Astepe’nin canlandıracağı Barbaros Hayreddin Paşa’nın kardeşi Oruç Reis olarak izleyeceğiz. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken oyuncu, uzayan saç, sakal ve bıyıkları ile rolüne girdiğini de gösteriyor.

Engin Altan Düzyatan karizması, Uraz Kaygılaroğlu sempatisi ve Necip Memili'nin büyük aşkı! 9

Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu da zaman zaman sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Dil çıkardığı pozuyla sempatik bulunan oyuncuya takipçilerinden 230 bin beğeni geldi.

Engin Altan Düzyatan karizması, Uraz Kaygılaroğlu sempatisi ve Necip Memili'nin büyük aşkı! 10

Temmuz ayında kızı Asya’yı kucağına alan Necip Memili ise, babalık heyecanını sıklıkla sosyal medyaya taşıyor.

Çukur dizisinde Cumali karakterini canlandıran oyuncu, şu sözleriyle de babalık konusundaki düşüncesini ortaya koydu: “Babalık dediğin emek ister, sevgi ister, biberon ile doyurmayı gerektirir.”

Engin Altan Düzyatan karizması, Uraz Kaygılaroğlu sempatisi ve Necip Memili'nin büyük aşkı! 11