Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da ne oluyor da 5 kişi birden diziden ayrılıyor? Yiğit de artık yok!

Yasak Elma’da ne oluyor da 5 kişi birden diziden ayrılıyor? Yiğit de artık yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin ilerleyen bölümlerinde şaşılacak durumlara şahit olacağız. Tam 5 oyuncu birden diziden ayrılacak. Şimdiden işaretleri verilen 85. bölümle ilgili herkesin kafası karışık! Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun’un ölerek diziden ayrılacağı kulislere yansıyan bir bilgiydi ama diğer oyuncuların da mı aynı şekilde gideceği merak konusu.

4. sezonun bomba gibi geldiğini söylerken acaba dizide bir bomba mı patlayacak soruları sorulmaya başlandı. Gökhan Alkan’ın oynadığı Kerim karakterinin de Halit Argun ile birlikte diziden çıkacağı öğrenilmişti. Daha sonra Barış Kılıç’ın da diziden ayrılacağı ile ilgili kulis bilgileri herkesi şaşkına çevirdi.

Dizinin erkek karakterlerinin birer birer çıkması, izleyenleri şaşırtırken Lila karakterinin de dizide artık olmayacağı şeklinde medyaya bilgiler yansıdı. Lila’yı oynayan Buçe Buse Kahraman ile birlikte partneri Yiğit’i oynayan Doğaç Yıldız’ın da diziden ayrılan son isim olduğu şeklinde bilgiler dolaşmakta.

Med Yapım imzalı dizideki bu ayrılıklar, herkesi şaşkına çevirirken dizide kadınların ağırlıklı olduğu grubun kaldığı görülüyor. Anlaşılan o ki Yasak Elma dizisi yeni sezonda Şahika, Ender ve Yıldız üçlüsünün entrikalarıyla devam edecek.

Yasak Elma'da ne oluyor da 5 kişi birden diziden ayrılıyor? Yiğit de artık yok! 7

Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade kaldı neredeyse! Bir kaç yan karakterle birlikte bu 3 kadının entrika dolu hayatlarını izleyeceğiz görünen o ki ya da diziye yeni karakterler katılarak yeni sezonda da yine reytingleri yüksek tutmanın hesabı yapılmakta.

İzleyip göreceğiz…