Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver başka dünyada yaşıyor! Burcu Özberk’in dekoltesi şaşırttı!

Aslı Enver başka dünyada yaşıyor! Burcu Özberk’in dekoltesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımlarında ilgi çeken detaylar var. Babil dizisinde rol alan Aslı Enver, Çocukluk ile ekrana dönen Burcu Özberk ve Alev Alev dizisinin başrol ismi Hazar Ergüçlü’nün paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Babil dizisinde sekreter Ayşe, ya da polis Nihal olarak ekranda yer alan Aslı Enver, performansı ile göz doldurmasının yanı sıra, güzelliği ile de hayranlarından iltifat üstüne iltifat alıyor. Oyuncu, instagram hesabından “Dünyadan uzak” notuyla yaptığı paylaşımlarla beğeni topladı. Enver’in diziden rol arkadaşı Birce Akalay ise, “Bence bu seri tam anlamıyla “Dünya’da” olmuş” yorumuyla paylaşıma destek verdi. Takipçiler ise “Gülüşün bizim için cennet” diye gönderme yaptı.

Aslı Enver başka dünyada yaşıyor! Burcu Özberk'in dekoltesi şaşırttı! 9

Cem Talu’ya poz veren ve göğüs dekoltesiyle de dikkat çeken oyuncu Burcu Özberk, tbt etiketi ile yaptığı paylaşımla takipçilerini mest etti. Serkay Tütüncü ve Gurur Aydoğan paylaşıma emojilerle beğenilerini ifade eden yanıtlar verdi.

Sırt ve göğüs dekoltesi ile göz dolduran Burcu Özberk 250 bine yakın beğeni topladı.

Aslı Enver başka dünyada yaşıyor! Burcu Özberk'in dekoltesi şaşırttı! 10

Alev Alev dizisinin başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü de plaj fotoğrafı ile dikkatleri çekti. Ergüçlü, 5 Kasım Perşembe’den itibaren ekranda olacak. Oyuncu fırsat bulduğu deniz kıyısındaki o anı aşağıdaki fotoğrafı ile ölümsüzleştirdi.

Nene mayosu, Dilara şapkası, pebbles ????

Aslı Enver başka dünyada yaşıyor! Burcu Özberk'in dekoltesi şaşırttı! 11