Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan konuştukça Kuruluş Osman hayranları dert küpü oluyor!

Engin Altan Düzyatan konuştukça Kuruluş Osman hayranları dert küpü oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, 5 sezon süren Diriliş Ertuğrul performansı ile hayranları tarafından büyük takdir görmüştü. Oyuncu, adeta dizinin sürükleyici ismiydi ve bu hayranlık hala da soğumuş değil.

Sezona Kurşun dizisi ile başlayan ve Burçin Terzioğlu ile başrolü paylaşan Düzyatan, maalesef reytinglere yenilmiş ancak çok iyi performansı ile yine hayranlarını mest etmişti.

Kuruluş Osman tutkunları ise Burak Özçivit’e her ne kadar ısınmış ve bağlanmaya başlamış olsa da Engin Altan Düzyatan’ın da yapımda rol almasını çok istiyor. Sıklıkla sosyal medyada bu konuda yorumlar paylaşan dizinin hayranları ünlü oyuncunun sakallarının uzamasını da bir işaret olarak algılamıştı.

Ancak Engin Altan Düzyatan ile konu hakkında her konuşmada dizinin takipçileri üzülüyor. İlk olarak böyle bir görüşme olmadığını, gündeminde de böyle bir konunun olmadığını net bir şekilde söyleyen Düzyatan, yeni açıklamasında dizinin planları arasında olmadığını gösterdi.

Menajeri ile buluşan ve uzun süre toplantı yapan oyuncu, muhabirleri sorularına ise “Önümüzdeki günlerde çekmiş olduğumuz belgesel çıkacak. Fotoğraf sergisi bu planlarımız arasında ama net bir şey henüz yok” diye konuştu.

Düzyatan’ın bu sözleri Kuruluş Osman’ın hala gündemde olmadığının da kanıtıydı.