Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın Barbaroslar dizisine vedası hüzünlü olacak!

Engin Altan Düzyatan’ın Barbaroslar dizisine vedası hüzünlü olacak!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Barbaroslar dizisinin 19 Mayıs Perşembe günü 31. yeni bölümü yayınlanacaktır. Dizinin bu bölümünde Oruç Reis karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan’ı son kez izleyeceksiniz. Proje ile tek sezonluk anlaşması olan ünlü oyuncu devam etmek istemeyince, Oruç Reis karakteri de hikayeden çıkartılıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Perşembe günlerinin iple çekilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, 19 Mayıs Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geliyor.. Davaları yolunda bir ölüm kalım savaşı içine düşen Barbaros kardeşleri yeni bölümde neler bekliyor… Hızır’ın intikam ateşi sonucunda yaşananları izleyeceksiniz. İşte detaylar:

Oruç, İlyas, Piri Reis, Murad ve leventlerin Pedro’yu öldürerek Cicel’i fethettiğini öğrenen Don Diego hızla Cicel’e kaçmaya çalışmış fakat Hızır’ın kılıcına yakalanmıştı. Hızır sevdiklerinin intikamını Don Diego’dan alabilecek midir? Don Diego’yu kimler kurtarmaya çalışacaktır?

Oruç, kendisine sığınan mazlumları öldüren Selim Tumi’nin hainliğini nasıl ortaya çıkaracaktır? Cicel’in ardından Cezayir’i de fethetmekte kararlı olan Oruç’un engeli ne olacaktır? Don Diego, kardeşi Pedro’nun intikamını nasıl alacaktır? Barbaros kardeşleri parçalayan kayıp ne olacaktır?

Marmaris ve İstanbul’da devam eden dizi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, her Perşembe saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında…