Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın sadece saçları kesilmedi, Kuruluş Osman hayranlarının umutlarıydı ol!

Engin Altan Düzyatan’ın sadece saçları kesilmedi, Kuruluş Osman hayranlarının umutlarıydı ol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon Ertuğrul Gazi olarak izlediğimiz Engin Altan Düzyatan’ın karantina günlerinde sakallarından sonra saçları da kısaldı… Oyuncunun imajındaki değişimleri yakından takip eden Kuruluş Osman dizisi hayranlarının umutlarını bitiren hareketler bunlar.

Dizinin takipçileri Düzyatan’ı mutlaka yapımda görmek istediklerini belirten yorumlarda bulunuyor ve uzun süredir de bu yönde bir kampanyayı sosyal medyada sürdürüyordu. Ancak oyuncunun saç ve sakallarının kısalması bu izleyicilerin umutlarını da iyice yitirmelerine sebep oldu.

Engin Altan Düzyatan'ın sadece saçları kesilmedi, Kuruluş Osman hayranlarının umutlarıydı ol! 7

Sosyal medyada sıklıkla ünlü oyuncunun mutlaka Kayı obasına dönmesi ve Burak Özçivit’in canlandırdığı oğlu Osman Beye el vermesi bekleniyor. Hatta birçok izleyici buna o kadar inanmış durumda ki, oyuncunun diziye gelmeyecek olmasını kabullenemiyor.

Halbuki böyle bir durum olsa bu kadar kampanyadan sonra Mehmet Bozdağ ile Engin Altan Düzyatan bir araya gelir ve konuyu tatlıya bağlayabilirdi. Ancak senaryoda böyle bir durum olmadığı ve Düzyatan’ı bekleyenlerin de artık bu bekleyişe son vermeleri gerektiği de bir gerçek olarak önümüzde duruyor.