Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan’ın sakalları Kuruluş Osman işareti mi?

Engin Altan Düzyatan’ın sakalları Kuruluş Osman işareti mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi hayranlarının heyecanla beklediği haber Engin Altan Düzyatan’ın diziye katılması.. Diriliş Ertuğrul’un devamı olan projede hala Düzyatan’ın dönüşü için ısrarlı olduklarını ifade eden hayranlar, heyecan ve merakla müjdeli haberi bekliyor.

Düzyatan, henüz böyle bir teklif olmadığını,bir şey konuşulmadığını daha önce açıklamıştı.Ancak Kuruluş Osman hayranları oyuncunun sakal bırakması nedeniyle biraz daha heyecan yaptı.

2020 yılının ilk paylaşımını yapan oyuncunun uzamakta olan sakallarını gören hayranlar, “Sakal, bıyık uzamaya başlamış, yoksa Kuruluş için mi bekleniyorsun. Reis çok özlendin” diye yorumlarda bulundu.

Birçok dizi hayranı benzer görüşleri yorumlara yansıttı. “İnşallah sakalları herkesin heyecanla beklediği şey için bırakmışsındır” diye yazan bir takipçinin bu sözlerine büyük destek geldi.

Engin Altan Düzyatan tüm bu ısrarlar karşısında aslında şu aşamada yapabileceği bir şey yok. Zira, önce ona yapımcı Mehmet Bozdağ’dan teklif gelmesi ve senaryonun da dönüşüne uygun hale gelmesi gerekiyor.

Engin Altan Düzyatan'ın sakalları Kuruluş Osman işareti mi? 7