Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın sözleri Kuruluş Osman hayranlarını üzdü!

Engin Altan Düzyatan’ın sözleri Kuruluş Osman hayranlarını üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman’da yolu gözlenen isim Engin Altan Düzyatan idi… Ünlü oyuncu Diriliş Ertuğrul’da sergilediği müthiş performanstan sonra Kuruluş Osman’a da katılacak mı, işte bunu kimse bilmiyor. Ancak şu ana kadar ne bir görüşme ne de bu yönde bir planlama olmadığını hatırlatalım.

Ancak sosyal medyada Kuruluş Osman hayranları adeta Ertuğrul Gazi’nin yolunu bekliyor. Düzyatan’ın sakalları uzadıkça bunu bir işaret olarak algılayan dizi hayranları, heyecan içinde bekliyor. Zira, Ertuğrul Gazi’nin dönüşü Kuruluş Osman için müthiş olumlu bir etki yapacaktır.

Sosyal medyada izleyicilerin bu beklentisi çalkalanıyor ama Engin Altan Düzyatan’ın yaptığı son açıklama diziyle ilgili hiçbir planın olmadığını ifade etmeye yetiyor.

Kurşun dizisinin ardından dinlenmekte olan oyuncu,ayrıca belgesel projesi ile de meşgul oldu.

Habertürk’ün haberine göre 1 yıl boyunca Hindistan, Filipinler, Malezya, Tayland ve Endonezya gibi ülkelerde plastik atıklara dikkat çekmek için “Sen de fark et” adlı belgesel çeken Engin Altan Düzyatan, bu çalışmalarını tamamladı.

Oyuncu, “Plastik atıklara dikkat çekmek istedik. Dünyanın çeşitli ülkelerinde plastik atıkları topladık” açıklamasında bulundu. Bundan sonra ne yapacağı sorulan oyuncunun şu sözleri Kuruluş Osman hayranlarını bir kez daha üzecek:

“Belgesele ara vereceğim. Biraz kendime vakit ayıracağım.”

Düzyatan, daha önce kendisine Kuruluş Osman sorulduğunda ne bir görüşme ne bir düşence olmadığını söylemişti. Oyuncunun sakalları uzuyor belki ama bu dizi için değil, en azından bunu anlamış olduk.