Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk final yapmaz ise bu Kanal D’nin jesti olur!

Afili Aşk final yapmaz ise bu Kanal D’nin jesti olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı Afili Aşk dizisinin 34.bölümü 15 Şubat Cumartesi akşamı ekrandaki yerini aldı. Çarşamba gününden Cumartesi’ye alınan dizinin devam edebilmesi için gün değiştirmesi şart haline gelmişti. Kanal D’de bu adımı attı ama gün değişikliğinin de pek faydası olmadı.

Afili Aşk dizisi iyice gözden düştü. 15 Şubat Cumartesi reytinglerinde hiçbir kategoride ilk 10 program arasına katılamayan Afili Aşk’ın, artık toparlaması çok da kolay değil. Dizinin Cumartesi akşamları bir kaç hafta daha denenmesi ve sonrasında bir karar verilmesi durumu yaşanabilir. İşte dün akşam tüm gruplarda ilk 10’a giren programlar, Afili Aşk maalesef yok…

Afili Aşk final yapmaz ise bu Kanal D'nin jesti olur! 8

Ancak bu saatten sonra eğer Afili Aşk ekranda kalmaya devam eder ise bunun tek bir açıklaması olur; Kanal D yaz aylarında getirdiği reytingin hürmetine, kanalı bir süre sırtlamasının karşılığı olarak diziye bir süre daha şans verebilir.

Afili Aşk reytinglerde çöküşü yaşarken,sosyal medyada ise zirvenin sahibi oldu. Bu da dizinin hayranlarının başarısı aslında… Adba reytinglerinde Cumartesi akşamlarının iddialı dizileri Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka sosyal medyada çok zayıf ama reytinglerde çok iyi. Afili Aşk ise sosyal medyanın kralı ama reytinglerde kötü….

Afili Aşk final yapmaz ise bu Kanal D'nin jesti olur! 9