Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın yeni dizisi Barbaroslar için geri sayım başladı!

Engin Altan Düzyatan’ın yeni dizisi Barbaroslar için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Altan Düzyatan hayranlarına müjde var. Ünlü oyuncunun başrolünde yer alacağı Barbaroslar dizisi için hazırlıklar başladı. Dizi için çekimlere az kaldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda dizi için bugün okumalara başlandığını, ekibin salı günü sete çıkacağını duyurdu.

Birçok ülkede yayınlanmaya devam eden Diriliş Ertuğrul dizisiyle ününe ün katan Engin Altan Düzyatan bir kez daha tarihi bir diziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Düzyatan bu kez denizlerin fatihi Barbaros Hayrettin’in ağabeyi Oruç Reis olarak ekrana gelecek.

İmajı için uzun zamandır dikkat eden oyuncu, role girmek adına da bir süredir Barbaros’un yaşadığı döneme ait kitapları okuyordu. Bugüne kadar 5 bin sayfa kitap okuyarak, o dönemin ruhunu anlamaya çalışan Engin Altan Düzyatan’ın profesyonelliği dikkat çekiyor.

Engin Altan Düzyatan, TV100 kameralarına yaptığı açıklamada yeni diziyle ilgili şunları söylemişti:

“Görmediğimiz, şahit olmadığımız bir dönem ve gerçekten çok büyük bir prodüksiyon… İşin deniz tarafına dair hiç görmediğimiz bir tarafını da göreceğiz. Bizim daha önceden çekilmiş bu tarzda büyük bir işimiz yok aslında… Bu ilk işimiz… Çok bilinmezlerle dolu bir yolculuğa çıktık ama çok güzel ekipler kuruldu. Gerçekten çok çok iyi gidiyor. İşinin ehli birçok insanda anlaşıldı ve insanlarla başladık bu yüzden çok keyifliyiz.”

Yönetmenliğini Taylan Biraderler’in yapacağı dizinin senaryosu senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınıyor.