Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisinde İlker olmaktan çok memnun!

Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisinde İlker olmaktan çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumiyet dizisinde canlandırdığı İlker Ilgaz karakterinde sergilediği performans ile herkesin beğenisini kazanan Serkay Tütüncü, adeta yıldızını parlatıyor… Fox TV ekranında artık pazartesi akşamı yayınlanacak olan dizide her şeyin yolunda olduğunu belirten Tütüncü, yaptığı açıklamada pandemi döneminden bir şey anlamadığını söyledi.

Bu dönemde sürekli çalıştığını ve sette her türlü önlemin de alındığını belirten Tütüncü, TV100 kamerasına açıklamalar yaptı. Bazen maske takmayı unuttuğu itirafında da bulunan oyuncu, “Sette hep rahatız, çalışarak geçirmek çok güzel” dedi.

Bıçak sırtı bir rolde yer alan oyuncu, bu rolü kabul ettiği için de çok memnun. “Ülkenin bu dönemindeki en büyük problemlerden birisini anlatıyor” diyerek İlker karakterinin önemine işaret eden oyuncu, bu rolü kabul ettiği için memnun olduğunu söyledi.

Serkay Tütüncü, “Meselemizin, hikayemizin farkındayız. O yüzden senarist de yönetmen de oyuncular da çok hassas. Ben de olabildiğince İlker’le ilgili, hassas olmaya çalışıyorum ama hikayeye hizmet ediyoruz tabii ki. Bu noktada benim oyuncu olarak düşündüğüm şey, karakterin gerçekliği. O yüzden kritik, riskli bir karakterdi. Ama aşırı mutluyum kabul ettiğim için. Böyle bir konuyu daha çiğ bir şekilde anlatılan bir yerde de olabilirdim. Çok güzel anlatıyoruz. Verdiğimiz mesajlar da çok güzel. O yüzden İlker ile mutluyum ben. Seyirci İlker’le mutlu olmasa da. İlker’i oynamaktan çok mutluyum. İyi ki dediğim bir iş yani” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, Masumiyet’in değerli bir proje olduğunun altını çizdi ve gerçeği anlattıklarını belirtti. Hikayenin günümüze uygun şekilde ilerlediği vurgusunu da yapan oyuncu, çok güzel bir hikaye anlatımı yaptıklarını düşündüğünü ifade etti.

Serkay Tütüncü’nün açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.