Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın yolunu gözlemeyin, Kuruluş Osman işi zor!

Engin Altan Düzyatan’ın yolunu gözlemeyin, Kuruluş Osman işi zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon boyunca yer alan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, bu sezona Kurşun dizisi ile başlamıştı. Ancak Burçin Terzioğlu ile başrolü paylaştığı yapım, reyting düşüklüğü nedeniyle kısa sürede ekrana veda etti.

Düzyatan hayranları ise Kuruluş Osman dizisi başladığından bu yana Ertuğrul Gazi’nin yolunu gözlüyor. 10 bölümü yayınlanan ve Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı diziye yer almak gibi bir planlamanın olmadığını daha önce açıklayan Düzyatan, en son belgesel projesi ile ilgili çalışmalar yapmıştı.

Belgesel projesi dışında başka bir projesi henüz bulunmayan oyuncu, kar tatili yaparak gününü gün ediyor. Takipçileri her ne kadar instagram hesabından yaptığı paylaşımlara “Kuruluş Osman’da görmek istiyoruz” diye davetlerde bulunsa da bu durumun senaryo düzeni ile ilgili olduğunu da bilmek lazım.

Mehmet Bozdağ’ın Engin Altan Düzyatan’a Kuruluş Osman için davet yapması durumunda bir görüşme olabilir ama şu aşamada oyuncunun yapacak bir şeyi olmadığını da değerlendirmek lazım.

Ünlü oyuncunun gündeminde Kuruluş Osman olmadığını da hatırlatalım ve artık izleyicilerin yolunu gözlemesinin de pek mantıklı olmadığını belirtelim.