Ana sayfa Dizi Fragmanları Engin Günaydın hayranlarına büyük dizi sürprizi!

Engin Günaydın hayranlarına büyük dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gain platformunda yayınlanan 10 Bin Adım isimli dizinin ikinci sezonu geliyor. Engin Günaydın ile Devin Özgür Çınar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezon ilk fragmanı yayınlandı.

Fragmanda konuk oyuncuların da yer aldığı ve çok eğlenceli bir sezonun izleyicileri beklediğini gösteren güzel görüntüler var. 10 Bin Adım isimli dizinin ikinci sezonu yılbaşı gecesi itibari ile yeniden izleyicilerle buluşacak.

31 Aralık’ı 1 Ocak’a başlayan gece yarısı 00.30’dan itibaren dizinin ikinci sezonundan ilk iki bölümü izleyebilirsiniz. Dizinin 10 bölüm süren ilk sezonunun ardından ikinci sezonu merakla bekleyenler için yayınlanan fragman heyecan kaynağı oldu.

Yiğit Özşener hayranları da dizideki sürprize şaşıracak. Ünlü oyuncu hikayeye konuk olarak geldi… Yiğit Özşener gibi farklı isimler de yine dizide konuk oyuncu olarak yerlerini alacak.

Dizinin kısa hikayesi:

İki eski sevgili Ezgi ve Memet, Dünya Sağlık Örgütü’nün uzun ve sağlıklı bir yaşam için her gün 10 bin adım atma önerisine uymaya ve birlikte yürümeye karar verirler.

Her seferinde yürüyüş kararı sınanan, bütün küçük hesapları patlayan iki insan yine de her gün adımsayarı çalıştırıp yürümeye başlar.