Ana sayfa Dizi Haberleri Eskişehir’de havalar soğuk ama Gönül Dağı seti sımsıcak!

Eskişehir’de havalar soğuk ama Gönül Dağı seti sımsıcak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, TRT1 ekranında yine milyonları memnun etmeye devam ediyor. Anadolu insanının içinden çıkan bir hikaye olarak sevilen Gönül Dağı dizisi, her bölümü ile çok başarılı işlere imzasını atıyor.

İlk sezonda büyük çıkış yapan dizi, aynı temposunu ikinci sezonda da sürdürüyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizinin elde ettiği reytingler de izleyicilerin ne kadar sadık bir şekilde yapımı takip ettiğini anlatmaya yetiyor.

Çift haneli reytingler almayı alışkanlık haline getiren Gönül Dağı dizisinin 2021-2022 sezonunun en başarılı dizisi olarak yoluna devam ettiğini de söylemek lazım.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimler sürüyor. Dizinin ekibi yoğun bir tempo içinde ve bozkırın ortasında soğuk havayla da mücadele etmek durumunda.

Dizi setinden gelen görüntülerde soğuk havaya rağmen tüm ekibin yüksek bir motivasyon ile işlerine devam ettiği anlaşılıyor.

Kamera arkası görüntülerde oyuncuların birbirleri ile olan yakınlıkları, aile ortamı kurmuş olmaları da dikkatlerden kaçmadı.

Eskişehir’de havalar soğuk ve çalışma şartları zorlaşıyor ama dizinin setinde sımsıcak bir ortam var. İşte Gönül Dağı dizisinin kamera arkasından hoş görüntüler: