Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Hepileri mesajı verdi, Prestij Meselesi filmini merak edenler buna değecek bir hikaye bulacak!

Engin Hepileri mesajı verdi, Prestij Meselesi filmini merak edenler buna değecek bir hikaye bulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Hepileri, Prestij Meselesi isimli sinema filminin kadrosunda yer alan tecrübeli isimlerden birisi oldu. Çekimleri tamamladıklarını anlatan oyuncu, filmin 3 Şubat’ta yayınlanacağını söyledi.

Prestij Meselesi filmi ile ilgili beklenti çok yüksek. Bir döneme damgasını vuran ve ünlü isimlerin ortaya çıkmasını sağlayan Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik ailesini anlatan hikaye, çok merak ediliyor.

1990’lardan bugüne Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün de aralarında bulunduğu sanatçıların popüler hale gelmesini sağlayan Prestij Müzik şirketinde yaşananlar bu filmin hikayesini oluşturuyor.

Engin Hepileri de filmin etkisinin yüksekliğini her yerden kendisine gelen sorularla hissettiğini söyledi. Oyuncu, “Herkes soruyor, herkes merak ediyor. O dönemi bilenler, bilmeyenler, merak edenler. Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül fanları çok merak ediyor. Müthiş yani. Büyük bir merak var. O da bizi çok heyecanlandırıyor. İnşallah çok güzel bir film çıkacak” açıklamasını yaptı.

Oğlu Can ile alışverişe çıkarken görüntülenen oyuncu, çocukların çok hızlı büyüdüklerini de ifade etti. Engin Hepileri, oğlunun bilinçlenme sürecinin de çok hızlı olduğunu ve buna şaşırdığını anlattı.