Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Derdim Var dizisinde başroller kadar yan rollerdeki oyuncular da çok dikkat çekecek

Bir Derdim Var dizisinde başroller kadar yan rollerdeki oyuncular da çok dikkat çekecek

tarafından ker_def

Birce Akalay ve Mert Fırat gibi iki etkili başrol oyuncusunun izleyicileri derinden etkileyeceği bir hikayede, yan rollerde de önemli isimlerin olduğunu görmekteyiz.

Doktor Nilüfer ile Savcı Ömer karakterlerinde iki başrol oyuncusu çok önemli mesajlar verecek. Gençlerin yaşadığı sıkıntıları atlatma konusunda farklı yöntemler kullanan Birce Akalay ile, Savcı Ömer’in adalete olan güçlü bağının öne çıkacağı hikayede dikkat çeken yan karakterler bulunuyor.

Yayınlanan tanıtımlarıyla dikkatleri üstüne çeken dizi çocuk ve ergen psikiyatri servisinde geçen hikayesiyle bu sezon çok konuşulacak.

Dizinin psikiyatri servisinin uzmanlarına başarılı oyuncular; Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak ve İdil Sivritepe hayat verecek.

Dizide gençlerin yaralarını sarmaya çalışan ekipte Engin Hepileri nöropsikiyatri uzmanı Savaş karakterini canlandıracak. Oyuncunun şimdiye kadar çok etkili rollerde iyi bir karakter yaratma ustası olduğunu biliyoruz.

Bir Derdim Var dizisinde başroller kadar yan rollerdeki oyuncular da çok dikkat çekecek 7

Neslihan Arslan ise hastanenin baş hekimi Damla rolüyle seyircinin karşısına çıkacak. Ayrıca genç isimlerden Başak Gümülcinelioğlu sosyal hizmetler uzmanı Sibel karakteri ile ekrana dönüş yapacak ve hayranlarını da etkileyecek gibi gözüküyor.

Erdem Şenocak psikiyatrist Yusuf olarak, İdil Sivritepe de psikiyatri servisinin en genç psikoloğu İpek rolüyle izleyiciyle buluşacak.

Bir Derdim Var dizisinin sadece başrolleri değil, yan rollerde yer alan oyuncuları da izleyicilere etkili mesajlar verecek.

Dizi aynı zamanda genç oyuncularıyla da ilgi görecek gibi gözüküyor. Genç oyuncular arasında; Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu bulunuyor.

Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci yer alırken senaryosunu ise Yekta Torun kaleme alıyor.

‘Bir Derdim Var’ çok yakında Kanal D’de başlayacak. Henüz dizinin yayın günü ve başlama tarihi konusunda bilgi paylaşılmadı.