Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner yeni projesini çok övdü, hayranlarının birkaç kez izlemek isteyeceğine inanıyor!

Aslıhan Güner yeni projesini çok övdü, hayranlarının birkaç kez izlemek isteyeceğine inanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, bir dönem Türk müzik tarihine damgasını vuran Prestij Müzik şirketinin hikayesi olarak hazırlanan ve çok ünlü şarkıcıların ilk çıkış öyküsünü barındıran Prestij Meselesi filminin kadın başrolü oldu.

1990’lardan günümüze kadar; Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün de aralarında bulunduğu sanatçıların mesleklerine olan tutkuları ve hayat mücadelesinin anlatıldığı bir proje olması da filmi öne çıkartan detaylardan birisi.

Aslıhan Güner yeni projesini çok övdü, hayranlarının birkaç kez izlemek isteyeceğine inanıyor! 7

3 Şubat 2023’te vizyona girecek olan film ile ilgili düzenlenen basın toplantısında Aslıhan Güner, önemli bir yorumda bulundu. Oyuncu çok güzel bir işin içinde yer aldığını ifade etti ve hayranlarının bu filmi birkaç kez izlemek isteyeceğini söyledi.

Aslıhan Güner, şöyle konuştu: “Çok beğendim. İki, üç kere izledik ama birden fazla izlenecek bir fragman. Ben filmin de birden fazla kez izleneceğini düşünüyorum. Çünkü, sinemasal anlamda seyirciyi 3 boyutlu gibi, o büyülü dünyanın içine sokuyor. İşin içinde olmama rağmen, bir seyirci gözüyle izledim ve ben çok etkilendim.”

Filmin fragmanın tanıtıldığı toplantıda konuşan Aslıhan Güner, hikayeden çok etkilendiğini de ifade etti.

Prestij Meselesi filminin hikayesini yazan ve yönetmenliğini yapan Mahsun Kırmızıgül, kendi kariyer hikayesinin de anlatıldığı bu projeye büyük önem veriyor.

Kırmızıgül, “Bizim konserlerimize gelen, albümlerimizi alan, bizim şarkılarımız ile büyüyen inanılmaz bir nesil var. Bunların yüzde 10’u gelirse, bu film hiç ummadığımız inanılmaz bir gişe rekoruyla gelebilir” şeklinde konuştu.