Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Ateş Kuşları dizisi beklenenden çok daha başarılı olabilir!

atv’nin Ateş Kuşları dizisi beklenenden çok daha başarılı olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- atv ekranında yakın bir zaman içinde başlaması beklenen Ateş Kuşları isimli dram dizisinin yapımcısı Bozdağ Film. Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu Kuruluş Osman gibi önemli bir dizi dördüncü sezonu ile atv’de devam ediyor. Ayrıca Destan isimli dizide yaz döneminde final yapmıştı. Destan projesinin ardından ise Ateş Kuşları öne çıktı ve izleyiciler heyecanla bu yeni diziyi bekliyor.

Ateş Kuşları’nın ilk yayınlanan fragmanı da etkili olmuştu. Yaşları 6 ile 13 arasında olan beş sokak çocuğunun hayata tutunma hikayesi olarak lanse edilen yeni dizide, bu beş çocuğun bir çöp tenekesinde bebek bulması ile başlayan şaşırtıcı süreç de ilgi çekecek gibi gözüküyor.

Toplumun en alt katmanında yaşanan ve çocukların da başrolünde olduğu bir dram hikayesi her zaman milyonlarca izleyicinin dikkatini çekecektir. Dokunaklı bir hikaye, gözyaşı döktüren sahneler ve çocukların yaşadığı büyük zorluklar ile empati yapma hali, izleyicileri Ateş Kuşları dizisine çekecek unsurlar olacak.

atv'nin Ateş Kuşları dizisi beklenenden çok daha başarılı olabilir! 7

Çekimlerine başlayan dizinin Aralık ayı içinde veya en geç Ocak ayının ortalarında ekranda olması bekleniyor. Dizideki 5 ana çocuk karakterinden birisi kız, bir diğeri ise otistik bir çocuk. Kırk günlük bebek bulmaları ile bu sokak çocuklarını hayatları da çok değişecek.

İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Erdem Şanlı gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin dram yönü güçlü hikayesinin geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmesi bekleniyor.

Ahmet Saraçoğlu’nun da son olarak kadroya katılan isimlerden birisi olması, dizinin gücünü artıran bir unsura dönüşecek gibi gözüküyor.