Ana sayfa Sinema Engin Öztürk’ten Özge Özpirinçci’ye bomba gibi kadroya sahip Biz Böyleyiz Blu TV’de!

Engin Öztürk’ten Özge Özpirinçci’ye bomba gibi kadroya sahip Biz Böyleyiz Blu TV’de!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde son dönemin en sevilen oyuncularının paylaştığı Biz Böyleyiz isimli film, 2019 yılının yaz aylarında çekilmiş, ocak ayında da sinemalarda izleyiciyle buluşmuştu. Daha önce Netflix’te yayınlanan film haziran ayında BluTV’de izleyicinin karşısına çıkacak.

Biz Böyleyiz isimli filmde Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirincçi, Meriç Aral ve Boran Kuzum başrolleri paylaşmıştı. Son yılların iddialı oyuncularından oluşan bu dev kadroya usta oyuncu Hümeyra eşlik etmişti.

Yönetmenliğini Caner Özyurtlu’nun üstlendiği film sıcacık bir dostluk hikayesini anlatıyordu. Çekimleri Çeşme’nin Ildır köyünde gerçekleştirilen film sinemalardan sonra Netflix’te ekrana gelmişti. Biz Böyleyiz haziran ayı boyunca bu kez BluTV’de yayınlanacak.

Biz Böyleyiz filminin hikayesi ise şöyle: Çocukluk ve gençlik dönemleri bir arada geçmiş bir grup yazlık arkadaşı, ellerinde büyüdükleri Nezihe’nin (Hümeyra) rahatsızlandığı haberiyle, İstanbul’dan İzmir’deki Nezihe’nin evine doğru yola çıkar. Yıllar sonra ilk kez birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda olan, birbirine zıt karakterlerle dolu ekibi, sürpriz gelişmeler, geçmiş hesaplaşmalar ve içine düşülen birbirinden komik olaylar beklemektedir.

Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören film hikayesi izleyiciyi hem sıcacık bir dostluk hikayesiyle hem de Ege sahillerinin güzelliğiyle bir araya getiriyor. Komedi türündeki film izleyiciyle bu kez BluTV’de buluşacak.