Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel’in paylaşımı, bu nasıl aşk dedirtti!

Özge Gürel’in paylaşımı, bu nasıl aşk dedirtti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik hazırlığı yapan magazin dünyasının gözde çifti Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel’den yeni bir paylaşım geldi.

Ünlü çift, 2014 yılı Temmuz ayında yayınlanmaya başlayan ve 2015 yılının Kasım ayında final yapan romantik komedi dizisi Kiraz Mevsimi’nde tanışmıştı. O günden beri mutlu bir beraberlik yaşayan çiftten Özge Gürel, sevgilisinin doğum gününü instagram hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.

Özge Gürel paylaşımına; “Ufff midemde hep kelebekler hep bir karın ağrısı . Çok aşığım sevgilim bu hep böyle gidecek muhtemelen, yapacak bir şey yok . İyi ki doğdun hep ol hep” yazdı.

Özge Gürel'in paylaşımı, bu nasıl aşk dedirtti! 7

31 Mayıs 1987’de Almanya’da doğan Serkan Çayoğlu, eğitimini Almanya’da Erlangen Üniversitesi’nin Ekonomi Bölümünde tamamladı. Önceleri modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yöneldi ve Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi aldı.

Oyuncu ilk ekran deneyiminde, 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur’un İtalya’dan gelen arkadaşı ‘Rafael’i canlandırdı ve sonrasında Zeytin Tepesi adlı dizide rol aldı.

Kiraz Mevsimi dizisi ise yakışıklı oyuncuya hem şöhret kapısını araladı hem de hayatının aşkını bulmasını sağladı. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Çift yaz aylarında evleneceklerini açıklamıştı.