Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel hayranları sanki hep bu anı bekliyordu!..

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel hayranları sanki hep bu anı bekliyordu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Baht Oyunu dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin aşkı, hayranlarından da büyük destek görüyor.

Hayranlarının birbirine çok yakıştırdığı ikiliden Cemre Baysel,  çok yakında yeniden bir dizi ile izleyici karşısına çıkacak. Aytaç Şaşmaz sevgilisine yeni dizisinde de desteğini sonuna kadar hissettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Cemre Baysel’in Burak Çelik ile başrolü paylaştığı yeni dizisi Senden Daha Güzel’in tanıtımını instagram hesabından paylaşan yakışıklı oyuncu dizinin setini de ziyaret etti.

Bu anları ‘Set ziyareti’ notuyla sosyal medyadan yayınlayan Aytaç Şaşmaz’ın paylaşımına Cemre Baysel, ‘Ohh be’ yorumunu yaptı. İkilinin paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Çiftin hayranları sanki hep bu anı bekliyordu.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel hayranları sanki hep bu anı bekliyordu!.. 7

Aytaç Şaşmaz’ın instagram hesabından yayınladığı fotoğrafa yapılan yorumlardan, ikilinin hayranlarının çifti bir arada görmeyi çok özlediği anlaşılıyor.

Her ne kadar sevenleri ikiliyi ekranlarda yeniden birlikte görmeyi istese de, Fox TV ekranında yaz döneminin etkili yapımlarından birisi olması beklenen Senden Daha Güzel’de Cemre Baysel’e  oyuncu Burak Çelik eşlik ediyor.

Romantik komedi türündeki Senden Daha Güzel’in ilk bölümü  7 Haziran Salı akşamı Fox TV’de yayınlanacak. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Deniz Koloş’un üstlendiği dizinin  senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor.

Ayşe Üner Kutlu, tüm dünyada büyük bir başarıya ulaşan ve izlenme rekorları kıran Sen Çal Kapımı dizisini de kaleme almıştı. Gaziantepli bir kadın ve İstanbullu bir erkek estetik cerrahın hikayesini anlatacak dizinin bu yazın en iddialı romantik komedisi olması bekleniyor.