Ana sayfa Dizi Haberleri Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisiyle kendi kariyerinin en büyük devrimini yaptı!

Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisiyle kendi kariyerinin en büyük devrimini yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinin çekimlerinde neler yaşandığı Set Ekstra programında izleyicilerle buluştu. Dizi üçüncü sezona başlarken, en dikkat çeken karakterlerden birisi de Muzaffer Koroğlu oldu. Evde baygın şekilde bulunan Muzo’ya ne olduğunu merak eden dizi hayranları, Enis Arıkan’ın başarılı oyunculuğunu da takdir etti.

Sosyal medyada çok konuşulan Enis Arıkan, program ekibine Koroğlu Köşkü’ndeki odasını gezdirdi. Dizinin sahnelerine yansıyan Muzo’nun odasındaki detaylar dikkat çekiciydi. Konaktaki en farklı odalardan birisi olduğunu ifade eden Enis Arıkan, çekim yapılan konağın çok büyük olduğunu ve hala kendisinin tümünü gezemediğini söyledi.

Muzo, dizinin en derin ve gizemlerle dolu karakterlerinin başında geliyor. Odasından dışarıya çıkmayan bu karakteri anlatan Enis Arıkan, “Aslında çocukluğundan gelen bir şey bu. Bir anne baskısı var. Annesinin zamanınnda ona yaptığı ‘sen odandan çıkma, herkes seni görmesin’ tavrı onu çok kapatmış. Bu odadan çıkma gereği duymuyor. Burada okuyor, burada çalışıyor. Kendi başına burada takılıyor” açıklamasını yaptı.

Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisiyle kendi kariyerinin en büyük devrimini yaptı! 8

Dizinin bir sahnesinde annesine eleştiride bulunan Muzo, neden çocukken kendisini hiç kucağına almadığını sorduğunda gözleri yaşlanmıştı. Annesi yüzünden kendisini odasına kapatmak zorunda kalan bu karakter, anne sevgisinden uzak bir çocuğun ileride bunun sorunlarını ne kadar derin yaşayacağının da bir örneği oldu.

İlk rol kendisine teklif edildiği zaman bir oyuncu koçu ile anlaştığını belirten Enis Arıkan, daha önce komedi rollerinde yer aldığı ve sosyal medyada eğlenceli br kişilik sergilediği için, böyle ağır bir dram dizisinde herkesi çok şaşırtmıştı.

Oyuncu koçu ile anlaşmasının ardından role hazırlık sürecini anlatan Enis Arıkan, şunları söyledi: “Bir oyuncu koçu ile anlaştım. Çünkü insanların beni kabul edemeyeceğini düşündüm. İlk başta yadırgayacaklar, gülmeye alıştılar benimle. Tatlı çocuk görüntüsünü kıracak bir roldü bu. Aslında onu da istiyordum, farklı bir şey yapmak istiyordum. Çünkü kendi yaptığım şeylerden de çok sıkılmıştım. Biraz benim için de seyirci için de değişiklik oldu.”

Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisiyle kendi kariyerinin en büyük devrimini yaptı! 9

Camdaki Kız dizisinin en çok sevilen karakterlerinden birisi haline gelmesi ise Muzaffer’in doğruları söylemesi ve izleyicilerin de onun bu durumunu iyi bilmesinden kaynaklanıyor.Muzaffer’in dürüst birisi olduğunu ifade eden Enis Arıkan, dizinin üçüncü sezonunda da yine hikayede çok sürprizli sahnelerle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Set Eksta isimli programdaki Koroğlu konağını ve röportajları videodan izleyebilirsiniz.