Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde herkes kilitlendi, yüzleşme anının heyecanı ortalığı sardı!

Üç Kız Kardeş dizisinde herkes kilitlendi, yüzleşme anının heyecanı ortalığı sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezona başladı. Geçen sezon çok başarılı bir çıkış sergileyen dizinin hikayesi yine etkili şekilde devam ediyor. Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan ile Berker Güven’in canlandırdığı Somer karakterlerinin hikayede nasıl konumlanacağı da herkesin merakını süslüyor.

Çünkü Somer’in Mine’den doğan bir çocuğu var ve dizinin 19. yeni bölümünde Türkan, bu gerçeği nihayet öğrenecek… Türkan, bu gerçeği öğrendikten sonra ne olacak? Somer ile yüzleşmelerinde neler yaşanacak? Türkan, Mine’ye karşı nasıl bir hamle yapacak? İşte bu sorular Üç Kız Kardeş dizisinin hayranlarının cevaplarını çok merak ettiği sorular.

Dizinin 19. yeni bölümünde Türkan, Somer ve Mine’nin arasındaki bağı çözmeye çalışıyor! Türkan, Mine’nin konağa gelip yerleşmesiyle zor günler yaşıyor. Bu duruma daha fazla katlanamayan Türkan, Kiraz’ın babasının kim olduğunu öğrenmek istiyor. Nazlı Senem Ünal’ın canlandırdığı Mine ile Türkan yüzleşmesi sonrasında gerçekler ortaya çıkacak mı?

İşte Türkan’ın bu ısrarlı tavrı sonucunda Somer’in Kiraz’ın babası olduğu gerçeğini öğreneceği anlar herkesin merak ettiği sahneler oldu. Özgü Kaya, bu dizi sayesinde başrolün ağırlığını kaldırabileceğini bir kez daha ortaya koydu.

Üç Kız Kardeş dizisinde herkes kilitlendi, yüzleşme anının heyecanı ortalığı sardı! 7

Berker Güven de etkili bir oyunculuk sergiliyor ve Üç Kız Kardeş dizisi de bu iki genç oyuncunun güçlü uyumu ve enerjileri ile ayakta duruyor. Salı rekabetinde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk bölümü ile çok güçlü bir çıkış sergilemesi önümüzdeki haftalarda Üç Kız Kardeş dizisinin durumunu da sarsabilir.

Bunu engellemenin en iyi yolu ise hikayedeki heyecanı yüksek tutmak ve izleyicilerin merakını artırmak. İşte Üç Kız Kardeş dizisinde 19. yeni bölüm öncesinde hikayede oluşturulan büyük merakın altında da dizinin heyecan unsurunu kaybetmemesi için senaristlerin büyük çabalarını görebilirsiniz.

Üç Kız Kardeş dizisinin 19. yeni bölümü 27 Eylül Salı akşamı Kanal D’deki yerini alacak ve reyting sonuçları, gelecek haftalara yönelik olarak önemli bilgiler sunacak.