Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan tıpkı Alf! Hayranı paylaştı, Enis Arıkan bayıldı!

Enis Arıkan tıpkı Alf! Hayranı paylaştı, Enis Arıkan bayıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Enis Arıkan hiç kuşkusuz son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. Bu kadar çok konuşulmasının sebebi televizyonun en iddialı dizilerinden Camdaki Kız’da sürpriz bir şekilde ortaya çıkması.

38 yaşındaki oyuncu yıllar önce ilk kez bir cips reklamında canlandırdığı pop star karakteriyle dikkatleri çekmişti. Ekrandaki ilk dizisi 1998 yılında Aynalı Tahir’le olan Enis Arıkan ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı. Enis Arıkan asıl çıkışını ise başrollerini Gülse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt’un yaptığı Jet Sosyete dizisiyle yaptı.

Bu dizide canlandırdığı Tony karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Enis Arıkan, skeç tadındaki Youtube ve instagram videolarıyla da gündemden hiç düşmeyen bir isim oldu… Özellikle Exxen’de yaptığı yeni program, neşeli ve eğlenceli anları ile sıklıkla sosyal medyanın gündeminde yer alıyor.

Enis Arıkan tıpkı Alf! Hayranı paylaştı, Enis Arıkan bayıldı! 9

Enis Arıkan’ı bugüne kadar genellikle komedi yapımlarında izlemiştik. Bu yüzden Camdaki Kız dizisinde kapıların arkasında saklanan gizemli karakterin Enis Arıkan olduğunun ortaya çıkmasıyla seyirci şaşkınlığa uğramış, oyuncuyu böyle bir rolde görmeye alışkın olmadıklarını söylemişlerdi.

Enis Arıkan Camdaki Kız’da Koroğlu ailesinin üç çocuğundan biri olan Muzaffer, ya da diğer adıyla Muzo’yu canlandırıyor. Bir rahatsızlık sonucu kambur olan Muzo, son derece zeki bir gençtir. Rahatsızlığı sebebiyle toplum içine karışmaktan kaçınan Muzo, evdeki odasından çalışmakta ve beslediği kuşlarla oyalanır.

Enis Arıkan tıpkı Alf! Hayranı paylaştı, Enis Arıkan bayıldı! 10

Muzo’yu canlandıran Enis Arıkan gerçek hayatta çok neşeli ve sosyal bir insan. Nitekim Arıkan’ın sosyal medyadaki paylaşımları bu yönünü ortaya koyuyor. Arıkan buna bir örneği Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi.

Arıkan’ın bir hayranı, 80’li yılların dizi karakteri kukla Alf’le oyuncunun fotoğraflarını yan yana koyarak birbirlerine ne kadar benzediklerini gösteren bir paylaşım yaptı.

Arıkan ve Alf, fotoğrafta saç modelleriyle gerçekten de birbirine benziyor. Hayranının paylaşımını çok beğenen Arıkan da bu gönderiyi kendi hesabında retweet etti.

Enis Arıkan tıpkı Alf! Hayranı paylaştı, Enis Arıkan bayıldı! 11