Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisi iliklere işliyor, o artık Alp Navruz değil, onun adı Halil Tekin!

Yürek Çıkmazı dizisi iliklere işliyor, o artık Alp Navruz değil, onun adı Halil Tekin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İnsanın iliklerine işleyen Yürek Çıkmazı dizisindeki Halil performansı ile övgünün adresi Alp Navruz! Alp Navruz’u bugüne kadar ekranda birbirinden farklı rollerde izleyen birçok hayranı, Yürek Çıkmazı dizisinin ne kadar farklı olduğunu biliyor. Halil karakterinde kariyerinin en önemli performanslarından birisine imzasını atan Alp Navruz, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

Ünlü oyuncu, Yürek Çıkmazı dizisinin her yayınlandığı gün ve ertesinde Twitter ortamında en çok konuşulan konulardan birisi olmayı sürdürüyor. Yürek Çıkmazı dizisinin sert ve insanı yaralayan hikayesinde Halil karakterinin yaşadığı duygu yoğunluğu izleyenlere yansıyor.

Bir dizi hayranına göre Alp Navruz, kendini bu rolle aşmış durumda ve Halil Tekin karakterinin hisleri izleyicilerin iliklerine kadar işliyor. İzleyicinin büyük destek bulan yorumu şöyle:

“Alp Navruz kendini aşmış bu rolle, o kadar farklı bir karakter var ki… Annesini deli gibi severken bir o kadar sanki hiç yokmuş, sevmiyormuş gibi davranıyor ki ilik ilik hissediyor insan…”

Bu yoruma destek verenlerin fazlalığı benzer hisleri yaşayanların çok olmasından ileri geliyor. Birçok kişiye göre de Alp Navruz, dizideki Halil karakterini oynamıyor, onu adeta yaşıyor ve bu hissiyatı da izleyiciye aktarma konusunda çok başarılı.

Dizi hayranlarına göre Alp Navruz, Yürek Çıkmazı projesinde kendini aşmış ve hayranlarına yeni bir deneyim sunuyor. Uzun zamandır böyle etkili bir oyunculuğu televizyon dizilerinde izlemediğini belirten ve bu konuda yalnız olmayan izleyiciler var.

“O, artık Alp Navruz değil, onun adı artık Halil Tekin.”

İşte bu sözü sosyal medyada birçok kişiye söylettiren Alp Navruz, Yürek Çıkmazı dizisiyle kariyer yolculuğunda kendisini ne kadar çok geliştirdiğini Halil karakteri ile ispatlama noktasında oldukça başarılı gözüküyor.