Ana sayfa Dizi Haberleri Ercüment Çözer mi yoksa Çağatay Erdenet mi? Nejat İşler akıl karıştıracak!

Ercüment Çözer mi yoksa Çağatay Erdenet mi? Nejat İşler akıl karıştıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Yıllar önce yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Gümüşlük’te inzivaya çekilen ve uzun bir süredir de gözlerden uzakta yaşamakta olan Nejat İşler, üst üste projelerde yer alarak hayranlarını sevindirmekte.

Behzat Ç. dizisinin yenilenen bölümlerine katılan oyuncu, sonrasında ise Ercüment Çözer karakteri ile Saygı isimli dizi projesini kabul etti. Behzat Ç.’nin yeni sezonunun çekilmediği bu ortamda izleyiciler Ercüment Çözer’in hikayesinin anlatılacağı yapımla yetinecek.

Çukur dizisine de Çağatay Erdenet karakteri ile katılan Nejat İşler hayranlarına büyük sürpriz yaptı.

Üç sezondur hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran ve gerek hikayesiyle gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle ses getiren ‘Çukur’un kadrosuna katılan Nejat İşler sürpriz bir karakteri canlandıracak.

Başarılı oyuncu güçlü bir ailenin ortanca oğlu Çağatay Erdenet rolüyle hikayeye dahil olacak. Çukur’u yok etmek için harekete geçecek olan Çağatay, Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelirken Çukur’da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

Ercüment Çözer mi yoksa Çağatay Erdenet mi? Nejat İşler akıl karıştıracak! 7

Akıllardaki soru ise Ercüment Çözer ile büyük bir başarı kazanan İşler’in Çağatay Erdenet karakterinde izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağı? Birçok dizisever Ercüment Çözer’i fenomen gibi gördüğü için bu yeni karakteri özümsemekte zorlanabilir.