Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu ve Yurdaer Okur’un yer aldığı Hakim dizisi ilk bölümüyle fırtınalar estirecek!

Erdal Beşikçioğlu ve Yurdaer Okur’un yer aldığı Hakim dizisi ilk bölümüyle fırtınalar estirecek!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV’nin hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile bomba gibi gelmeye hazırlanan yeni dizisi Hakim, 4 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Erdal Beşikçioğlu ve Yurdaer Okur gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin peşi sıra gelen fragmanlarının ardından izleyicinin beklentisi oldukça büyük.

ABD’de yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hakim dizisinin ilk bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Bir oyunculuk resitaline sahne olacak dizi için izleyiciler nefeslerini tutup Hakim’in merakla ekrana geleceği günü beklemeye başladılar.

Oğlunun yaptığı kaza sonrası itirafıyla şaşkına dönen Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Hakim Ömer Arif, konu çocuğu olunca ne yapacağını bilemez. Diğer tarafta ise oğullarını bir trafik kazasında hiç beklemedikleri bir zamanda kaybeden Yurdaer Okur’un hayat verdiği mafyatik baba Azem Demirkıran ve eşi Seda Akman’ın canlandırdığı Zümrüt var.

Erdal Beşikçioğlu ve Yurdaer Okur’un yer aldığı Hakim dizisi ilk bölümüyle fırtınalar estirecek! 7

Acılı anne eşi Azem Demirkıran’a “Oğlumuz gitti. Aldılar onu bizden. Bunu kim yaptıysa bana getireceksin. Canını ben alıcam” sözleri üzerine mafya Hakim Ömer Arif’in oğlu Ozan’ın peşine düşer. Hastanede yaşanan bu sahneye kulak misafiri olan Ömer Arif, oğlunu mafyanın eline vermemek için elinden geleni yapacaktır.

İlk bölümle birlikte kaçma, kovalama sahneleri bolca izleyeceğimiz dizide Hakim Ömer Arif, oğlunu korumak için tüm mevkisini ve gücünü onu korumak için kullandığını göreceğiz.

4 Nisan Pazartesi akşamı Saat 20.00’de ilk bölümü yayınlanacak Hakim dizisinin pazartesi reytinglerine nasıl etki edeceği de merak konusu.