Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Türk vatandaşı olan Jessica May’i sevincini, sosyal medyadaki yorumlar bozdu!

Türk vatandaşı olan Jessica May’i sevincini, sosyal medyadaki yorumlar bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Jessica May, Türk vatandaşlığı başvurusunun kabul edilmesi ve kimliğinin de kendisine ulaştırılması ile büyük bir sevinç yaşadı. Fotoğrafçı eşi Hüseyin Kara ile birlikte uzun süredir ülkemizde yaşayan oyuncu, uzun süredir vatandaşlık işlemlerinin tamamlanmasını bekliyordu.

Yeni Gelin isimli dizideki etkileyici performansı ile göz dolduran Jessica May, ayrıca atv’de yayınlanan Maria ile Mustafa isimli dizide de yine yeteneklerini sergilemişti. Son dönemde yeni projelerde göremediğimiz oyuncu, Türk vatandaşlığını almasının ardından sevincini sosyal medyada paylaştı. Ancak oyuncuya gelen bazı yorumlar fazlasıyla şaşırtıcıydı.

Jessica May, sosyal medyadan gelen kötü yorumlara dikkat çekerek şöyle konuştu: “Ben üzücü bir şey var, çok kötü yorumlar geldi. Niye bu kadar kötü yorum geliyor? Çok büyük bir hata yaptın diyorlar. ‘Vatandaş olmak çok kolay, herkese veriyorlar, niye seviniyorsun’ gibi yorumlar geldi. Saçma sapan, kalp kırıcı yorumlar geliyor. Ben çok mutluyum, Türkiye’yi seviyorum.”

Türk vatandaşı olan Jessica May'i sevincini, sosyal medyadaki yorumlar bozdu! 7

Sosyal medyada kendisine gelen bu yorumların kırıcı olduğunu ifade eden Jessica May, bu tür yorumları yapan insanların kendi ülkelerini sevmedikleri için böyle söylediklerini düşündüğünü belirtti. Kendisini sevenlerin ise bu duruma çok sevindiğini anlatan Jessica May, vatandaşlık için evlendiğini söyleyenlerin de olduğunu ifade etti.

Türkiye’yi sevmesinin en önemli nedeninin insanların tavrı olduğunu belirten oyuncu, herkesin yardımsever olmasına vurgu yaptı ve misafirperverliğin önemine işaret etti.

11 yıldır Türkiye’de bulunduğunu anlatan oyuncu, “Bana aşırı yardım ettiler. Enteresan bir şekilde evde hissettim. Hiç bilmediğim bir kültürde evde hissetmek ne kadar zor bir şey? Bu insanların sayesinde. Yemekler muhteşem, çok lezzetli bir mutfak kültürü var” ifadesini kullandı.

Oyuncu, ülke içinde her gittiği yerin de birbirinden çok farklı olduğunu ifade etti. Ailesinin de çok mutlu olduğunu ifade eden Jessica May, güzel hisler yaşadığını sözlerine ekledi.