Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim ile Emanet dizisinin 4 ünlü oyuncusu birlikte çok büyük bir başarı kazandı!

Kardeşlerim ile Emanet dizisinin 4 ünlü oyuncusu birlikte çok büyük bir başarı kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Abda Analytics’in 2021 sosyal medya sonuçlarına bakıldığı zaman ortaya çok ilginç bir tablo çıkıyor. Kardeşlerim ve Emanet dizilerinin iki erkek ve iki kadın oyuncusu müthiş bir çıkış yakalamış durumda. Oysa ki, 2021 yılının en popüler televizyon dizileri arasında ne Kardeşlerim var ne de Emanet…

2021 yılında diziler bazında yapılan araştırmada Kardeşlerim ile Emanet isimli yapımlar ilk 10 yapım arasına giremedi. Ancak bu iki dizinin iki önemli çifti en popüler kişiler araştırmasında ilk 10 içinde bulunuyor.

Kardeşlerim ile Emanet dizisinin 4 ünlü oyuncusu birlikte çok büyük bir başarı kazandı! 88

Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, 2021 yılındaki sosyal medya iletileri üzerinden yapılan araştırmada, en çok konuşulan ilk 10 kişi arasına katıldı. Kadınlarda Su Burcu Yazgı Coşkun, Hande Erçel’in ardından 1.04 milyon paylaşım ile ikincilik elde etti. Bu gerçekten de çok büyük bir başarı.

Onur Seyit Yaran ise en popüler erkek oyuncular arasında dördüncü sırada yer alıyor. 1.1 milyon paylaşım ile büyük bir başarı kazanan oyuncu, rol arkadaşı ile birlikte Kardeşlerim dizisinin en popüler ismi konumunda bulunuyor.

Kardeşlerim ile Emanet dizisinin 4 ünlü oyuncusu birlikte çok büyük bir başarı kazandı! 89

Aynı durumu görebildiğimiz bir başka dizi ise Kanal 7 ekranında yayınlanan günlük dizi Emanet oldu… Dizinin erkek başrolü Halil İbrahim Ceyhan ile kadın başrolü Sıla Türkoğlu, her iki kategoride de ilk 10 isim arasında yer almayı başardı.

Sosyal medyada çok konuşulan Emanet dizisinin çifti için yüzbinlerce paylaşım yapıldı. 2021 yılını kapsayan bu araştırmada, Halil İbrahim Ceyhan erkek oyuncular arasında 630 bin paylaşım ile sekizincilik elde etti.

Kardeşlerim ile Emanet dizisinin 4 ünlü oyuncusu birlikte çok büyük bir başarı kazandı! 90

Sıla Türkoğlu ise 591 bin paylaşım ile yedinci sırada yerini aldı. En popüler kadın oyuncu olma konusunda sosyal medyanın etkileşim gücünü arkasına alan Hande Erçel 3.4 milyon ileti ile birinci sırada bulunuyor. Erkeklerde ise Kerem Bürsin, 3.7 milyon ile açık ara birinci durumda.

Kardeşlerim ile Emanet dizisinin 4 ünlü oyuncusu birlikte çok büyük bir başarı kazandı! 91

Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde iki başrol oyuncusunun elde ettiği sosyal medya başarısını hem Kardeşlerim hem de Emanet dizilerinin iki ünlü çifti de elde etmiş bulunuyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu aslında son dönemde dikkat çeken isimler ve diğer oyuncular karşısında avantajlı olmadıkları bir yarışta, yetenekleri ile kendilerini göstererek en çok konuşulan isimler olmayı başardılar. İşte bu yüzden de onların başarısı diğer oyuncuların başarısından bir miktar daha anlamlı.