Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç ile Hazal Subaşı evlenecek mi? Adını Sen Koy’u özlüyor mu? Erkan Meriç açıkladı

Erkan Meriç ile Hazal Subaşı evlenecek mi? Adını Sen Koy’u özlüyor mu? Erkan Meriç açıkladı

tarafından ker_def
Erkan Meriç, Adını Sen Koy dizisine müteşekkir!

Best Model of Turkey 2009 yarışmasında Türkiye birincisi olan Erkan Meriç, daha sonra Bulgaristan’da yapılan Best Model of the World yarışmasında da birinci seçilerek “Dünya’nın en iyi erkek mankeni” unvanını elde etmişti.

Televizyon Gazetesi Detay

TV 360 kanalında Mesut Yar’la Laf Çok programına konuk olan Erkan Meriç, yarışmadan sonra Bedel dizisinde ve ardından da bazı sinema filmlerinde oynayarak oyunculuğa atıldığını anlattı.

2 sezon boyunca önce TRT1’de ardından da Star TV ekranında yayınlanan Adını Sen Koy dizisinde başrolde yer alan Erkan Meriç, Best Model yarışmasını ünlenmek için bir basamak olarak kullandığını belirtti.

2-3 yıl modellik yaptıktan sonra oyunculuğa geçiş yaptığını anlatan Meriç, “Mersin’den yola ‘ben bu işi yaparım’ diyerek çıktım” diyerek iddiasını sergiledi.

İstanbul’da hiç tanıdığı olmadan geldiğini ve zorluklar çektiğini anlatan Meriç, şöyle konuştu.

“İstanbul zor bir şehir. Küçük bir yerden gelenler için daha da zor bir şehir. Bilmiyorsun. İnsanları da tanımıyorsun. Ayakta durmak için mücadele ettik İstanbul’da. İstediklerimi başarıyorum, emin adımlarla devam ediyorum.”

Hazal Subaşı ile birlikte 365 bölüm Adını Sen Koy dizisinde rol aldığını anlatan Erkan Meriç, diziyle ilgili şöyle konuştu: “Bizim için çok iyi oldu. Güzel bir basamak oldu. Belki de ben bu kadarını beklemiyordum diyebilirim. Ben, bu kadar fan kitlesine ulaşacağımıza, bu kadar kişinin ilgisini çekeceğini düşünmemiştim. Beklediğimizin dışında bir şey oldu bence.”

ADINI SEN KOY’A BAŞARI DİLEDİ

Erkan Meriç ile Hazal Subaşı evlenecek mi? Adını Sen Koy'u özlüyor mu? Erkan Meriç açıkladı 7

Adını Sen Koy’un Hazal Subaşı ile ayrıldıktan sonra yeni isimlerle devam eden bölümlerini kendisinin de izlediğini belirten Erkan Meriç, yeni ekibe de başarılar diledi.

Erkan Meriç, “Orada birçok kişi ekmek yiyor. Yapımcı ben olsaydım, belki ben de devam ettirmek isterdim. Bu ticari bir iş. Sadece biz görününen yüzleriz. Bunun arkasında çaycıyı var, setcisi var, ışıkcısı var. Bunların evinde 3’er, 4’er, 5’er belki de 6’şar kişi var. Kötüyü temenni etmek bize yakışmaz. Emekçiler buradan ekmek yiyor. Benim düşündüğüm bu işin arka tarafı. Ben hep işçiden, emekçiden yana olduğum için. Devam etmesini isterim” açıklamasını yaptı.

Günlük dizilerin hep tekrara düşmesinden yakınan Meriç, iki farklı kişi olduğunu ama zengin oğlan, fakir kız tarzında bir yaklaşımla devam ettiğini ve konu üretemediğimizi anlattı.

Bu dönemde çok fazla dışarıya çıkmadığını ve dinlenmeye çalıştığını anlatan Meriç, gelen işler olduğunu ve senaryoları okuduğunu, görüşmeler yaptığını anlattı.

ERKEN FİNALLER KORKUTUYOR

Mesut Yar, dizilerin büyük iddia ile ekrana gelip kısa sürede yayından kalkmasının korkutup korkutmadağını sordu.

Genç oyuncu, “Korkutuyor. Çok çabuk harcıyoruz. Bu sezon giren bütün işlerin neredeyse 4’te 3’ü final kararı aldı. Bir kaç tanesi var. Onlar da bana gere stratejikti, doğru hareketlerde bulundular ve direnebildiler. Niye bitti diye eleştiremiyorsun, niye tuttu diye bilmiyorsun. Stratejik hamleler bence daha ön planda” diye konuştu.

Erkenci Kuş dizisini evde oturup izlediğini ve keyif aldığını anlatan Erkan Meriç, dizide tebessüm edebileceği bir şeyler bulduğunu belirtti. Dramı sevdiğini ancak bir aksiyon projesinden teklif gelmesini çok istediğini anlatan oyuncu, geçmişte yıllarca spor yaptığını da sözlerine ekledi.

HAZAL SUBAŞI İLE EVLENECEK Mİ?

Mesut Yar, “Hazal ile evlenecek misin?” sorusunu pat diye sordu…

Adını Sen Koy dizisindeki partneri Hazal Subaşı ile aşk yaşadığı da ortaya çıkan Erkan Meriç, “Kader kısmet… Mutluyuz, her şey yolunda gidiyor. İkimiz için de daha çok erken. Hazal sektöre yeni girdi, ben yeni girdim. Bakalım yol bizi nereye götürecek.” açıklamasını yaptı.

Mesut Yar, “Ömer’i özlüyor musun?” diye sorunca Meriç, “Yok desem yeridir. Ciddiyim. Ömer’i sen özlüyor musun abi?” diye konuştu.

Videodan programı izleyebilirsiniz…