Ana sayfa Dizi İzle Onu ben doğurdum – Kızım 10. Bölüm

Onu ben doğurdum – Kızım 10. Bölüm

tarafından ker_def

Kızım dizisinin 10. yeni bölümü 23 Kasım Cuma günü tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Demir’in Candan’ı gitmekten vazgeçirdiği bölümde, bir büyük sır da ortaya çıktı. Öykü’ye dedesinden büyük bir miras kalıyor. Asu bu mirasın peşinde… Cemal ise işin arkasındaki kişi ve Asu’ya para için yardım ediyor. Dizinin 10. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan Kızım dizisi 10. bölümünde yer alan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Kızım 10. bölümünde yaşananların özeti şöyle:

Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra, Demir için artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır. Onun için eskisinden daha da zorlu bir yaşam savaşı başlamıştır. Para meselesini çözmek için aldığı riskleri arttıran Demir, yeniden tehlikeli bir maceranın içinde bulur kendini. Acaba, bu kez müze işindeki kadar şanslı olacak mıdır?

Candan, Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra derin bir açmazda bulur kendini. Candan’ın hissettiği acı, aceleyle birtakım kararlar almasına neden olur. Candan’ın bu yönelişi, Demir ve Öykü için Candan’ın olmadığı bir yaşamın habercisi mi olacaktır?

Asu, para kazanmak için yeni yollar dener. Suça bulaşmadan para kazanmaya çalışan Asu, hayattan yeni bir darbe daha alır. Cemal, Asu’ya bir kez daha yardım eder. Bu süreçte, Cemal ve Asu’nun ilişkisinde ne tür değişimler gerçekleşecektir?

Oyuncular:

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen
Selin Şekerci