Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Meriç, Yazgı dizisinde şanssız ama aşkta şanslı çıktı!

Erkan Meriç, Yazgı dizisinde şanssız ama aşkta şanslı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Meriç, günlük dizilerle popüler olan ve bu dizilerde yaşadığı aşklarla da gündeme gelen isimlerden birisi oldu. Adını Sen Koy isimli günlük dizide çok başarılı bir çıkış sergileyen oyuncunun partneri Hazal Subaşı olmuştu. İkilinin aşk yaşadıkları da o dönemde çok konuşulmuş, bir süre ilişkileri gizli kalmış ama daha sonra ortaya çıkmıştı.

Dizi setinde tanışan ve Adını Sen Koy projesi ile büyük popülerlik yaşayan Hazal Subaşı ile Erkan Meriç ilişkisinin 2019 yılında bittiği de ortaya çıkmıştı. Basında bir dönem çok gündem olan iki isim de sonraki süreçte farklı projelerde yer alarak oyunculuk yolculuğunda önemli adımlar attı. Erkan Meriç, en son tv8 ekranında yayınlanan Yazgı dizisinde başrolde yer aldı.

Günlük bir dizi olan Yazgı, özellikle yurt dışında romantik aşk dizilerini seven izleyicilerden ilgi gördü. Ancak yurt içinde dizinin çok iyi reytingler getirmemesi nedeniyle finali beklenenden erken gerçekleşti.

Belki Yazgı dizisi bitti ama bu dizi ile gündem olan kadın başrol oyuncusu Yağmur Öztürk öne çıktı. Atv’de pazar akşamları yayınlanan Başım Belada dizisinin kadın başrollerinden birisi olan Yağmur Öztürk, bu projenin de reytinge yenilmesinin şanssızlığı ile yüzleşti.

Erkan Meriç, Yazgı dizisinde şanssız ama aşkta şanslı çıktı! 8

Ancak Yağmur Öztürk’e Yazgı dizisi kariyerinde popüler olması gibi bir de aşkta kazandırdı. Yağmur Öztürk ile Erkan Meriç ikilisinin sosyal medyaya yansıyan birlikte olduklarını ilan eden fotoğrafları çok konuşuluyor.

Erkan Meriç, Adını Sen Koy projesinden sonra yine aşkını sette bulmuş oldu. Yağmur Öztürk de bu vesile ile ismini çok daha geniş kitlelere duyurma fırsatı elde etti.

Erkan Meriç, Yazgı dizisinde şanssız ama aşkta şanslı çıktı! 9