Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisi final yaptı ama, Kanal D’nin yerine hazırladığı yeni dizi bomba gibi geliyor!

O Kız dizisi final yaptı ama, Kanal D’nin yerine hazırladığı yeni dizi bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çok başarılı diziler kervanına katılan O Kız, erken havlu attı. Daha ilk sezonu bile tamamlayamadan ekrandan silinen O Kız, reyting rekabetine 24 bölüm dayanabildi. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın muhteşem performans ortaya koyduğu dizi, ayrıca genç oyuncular Dilin Döğer ile Cengiz Orhonlu’nun da öne çıkmasına vesile oldu…

O Kız dizisinde tam da aradığını bulamayan Kanal D, 3 sezondur sürdürdüğü başarılı diziler maratonunda ilk önemli kaybını da yaşadı. 2 sezon adı başarılarla anılan Sadakatsiz ile başlayan bu süreç; Camdaki Kız, Yargı ve Üç Kız Kardeş ile devam etmişti.

O Kız dizisi final yaptı ama, Kanal D'nin yerine hazırladığı yeni dizi bomba gibi geliyor! 8

Ancak son dönemde iyi bir hikaye ortaya koymasına rağmen Veda Mektubu dizisinin Kanal D’nin arzu ettiği başarıyı yakalayamadığını da gördük. Hem O Kız dizisinin beklenenden daha kısa sürmesi, hem de Veda Mektubu dizisinin henüz iyi bir reytinge kavuşamaması Kanal D’nin dizi tutturma konusunda sıkıntılı bir süreç yaşadığını gösteriyor.

Şimdi de Kraliçe dizisi 22 Mart çarşamba akşamından itibaren ekranda olacak. Kanal D için büyük bir sınav daha başlıyor. 2022 – 2023 sezonunda eski dizileri ile güçlü bir konumda kalmayı başaran Kanal D, şimdi de Kraliçe ile başarılı diziler üretme iddiasını sürdürmeye çalışacak.

O Kız dizisi final yaptı ama, Kanal D'nin yerine hazırladığı yeni dizi bomba gibi geliyor! 9

Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolündeki dizide Selin Şekerci ve Özgün Karaman da etkili rolleri ile konuşulacak.

Kraliçe dizisini heyecanla bekleyen Burcu Özberk hayranları, daha önce romantik komedi dizileri ile büyük çıkışlar yapan oyuncuyu şimdi de dram rolünde görecekleri için memnun. Kraliçe projesinde eşinin karıştığı skandal sonucu hayatına yeni bir yön veren Deniz’in, babasının ölümü sonrasında kardeşleri ile yepyeni ve zorlu bir hayata adım atması anlatılacak.

Burcu Özberk’in romantik komedi projelerinden sonra dram rolünü çok merak edenler, Gökhan Alkan ile de partner olmasından çok memnun.

En son Kalp Yarası dizisinde başrolde izlediğimiz Gökhan Alkan, dram rollerini tercih ediyor ve başarılı işlere imza atması ile biliniyor. İkilinin ekranda nasıl bir enerji ortaya yayacağı merak edilirken, fragmandan anlaşılacağı üzere zorlu bir aşk hikayesi göreceksiniz.