Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya eski sözleriyle çelişirken, Kırmızı Oda riskini alarak yanlış mı yaptı?

Erkan Petekkaya eski sözleriyle çelişirken, Kırmızı Oda riskini alarak yanlış mı yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin ilk sezonunda yer almış ve Sadi karakteri ile de çok başarılı bir iş çıkartmıştı. Mafya karakteri olan Sadi’nin sokaklarda başlayan hikayesi de izleyiciler tarafından çok ilgi çekmişti.

Kırmızı Oda dizisine 4-5 bölümlük bir hikaye için katılan Erkan Petekkaya, izleyiciler Sadi’yi çok sevdiği için tam 21 bölüm bu yapımda yerini aldı. Oyuncunun uzun süre dizideki varlığı, ilk sezonda reytinglerin yüksek seyretmesinin de nedenlerinin başında geliyordu.

İlk sezonun ardından Sadi karakterinin dizisinin yapılması düşünüldü ama sonra bundan vazgeçildi. Belki ileride sinema filmi olabileceği yönünde bir fikir vardı ama bu konuda da bir adım atılmadı. Erkan Petekkaya, kendisine bu konu sorulduğu zaman Sadi karakterini tadında bırakmak gerektiğini söylemişti.

Ünlü oyuncunun Kırmızı Oda’nın ikinci sezonunda iyice reytinglerinin düşmesinden sonra yeniden Sadi karakteri ile ekrana dönüşüne hayranları çok sevindi.

Ancak Kırmızı Oda dizisini Erkan Petekkaya’nın Sadi karakteriyle dönüşü de kurtaramadı. 60 bölüm yayınlanan dizinin, 62. bölümde final yapmasına karar verildi.

Erkan Petekkaya eski sözleriyle çelişirken, Kırmızı Oda riskini alarak yanlış mı yaptı? 4

Erkan Petekkaya, ilk sezon sonunda karakteri tadında bırakmak gerektiğini ifade etmişti. Ancak bu sözlerine rağmen oyuncunun yeniden rolü canlandırmak için kamera karşısına çıkması bir risk oldu…

Sadi karakterinin dönüşüne sevinen ve yeniden diziye dönen izleyiciler olsa da bu durum Kırmızı Oda’yı ayakta tutmadı ve final kararı alındı.

Erkan Petekkaya, riski göze alıp Kırmızı Oda’ya geri dönerek, hata mı yaptı? İşte hayranlar bu soruyu soruyor… Oyuncunun tadında bırakmak gerektiğini söyleyip de aylar sonra yeniden aynı dizide aynı karakter ile yer almış olması, ikili ilişkilerin bir sonucu ve dostlarını kıramadığı için gerçekleşmiş olabilir.