Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde nefesler tutuldu, özgürlük mücadelesinin zorlukları başladı

Aziz dizisinde nefesler tutuldu, özgürlük mücadelesinin zorlukları başladı

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Aziz’in Fransız askerlerinden kaçmaya çalıştığı heyecan dolu tanıtımda Pierre’in “Bu sefer onu kimse kurtaramaz!” sözleri gerilimi artırıyor.

Askerlerin Aziz’i yakalayıp teslim olmasını söyledikleri anlarda nefesler tutulurken Aziz, halkı için başlattığı özgürlük mücadelesinde idam edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Aziz, sınırdaki çatışmada ağır yaralanan Mustafa’yı kurtarmak için büyük bir tehlikeye atılır. Pierre silahların kaçırıldığını ve şehre erzak sokulduğunu öğrenir.

Galip ise istemeden bu mevzuya dahil olup Aziz’e yardım etmeye mecbur kalır. Aziz yanında olanları aklamaya çalışırken, tüm Payidarlar kendilerini gizemli bir yolculuğun içinde bulurlar… Adem cephesinde ise gizem devam eder, Adem Aziz’in elinden atölyesini alacak mıdır? Peki ya bu sırada Aziz, ezeli düşmanı Pierre’den yardım isteyen Efnan’ı affedebilecek midir?

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu Aziz dizisinin senaryosunu Eda Tezcan yazıyor.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış gibi önemili isimlerin kadrosunda yer aldığı  Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!