Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya ile Aras Bulut İynemli dizide baba-oğul olamadı, ama şimdi oldu!

Erkan Petekkaya ile Aras Bulut İynemli dizide baba-oğul olamadı, ama şimdi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, 7. Koğuştaki Mucize filminin tüm ekibine teşekkür eden bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından filmin afişini paylaşan ünlü oyuncu, “Hayırlı olsun. Emeği geçen herkesin şimdiden ellerine sağlık” notunu paylaştı.

Filmin başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli’ye özel olarak teşekkür eden Petekkaya, “Aras Bulut İynemli seni ayrıca tebrik eder, kucaklarım evlat” diye yazdı. Mesajdaki “evlat” ifadesi özellikle dikkat çekti.

Erkan Petekkaya ile Aras Bulut İynemli dizide baba-oğul olamadı, ama şimdi oldu! 8

İynemli’nin performansından çok etkilendiğini açıkça yazan Erkan Petekkaya’nın bu mesajına Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisini hatırlatan yorumlar geldi.

Bazı takipçiler, “Aras Bulut’a az çektirmedin ama” diyerek diziye gönderme yaptı.

Petekkaya, dizide Ali Akarsu karakterine hayat vermişti. İynemli de Mete Akarsu karakteri ile oğlunu canlandırmıştı. Baba-oğul arasında yaşanan kötü olaylar nedeniyle izleyiciler böyle bir atıfta bulundu.

Bir başka izleyici ise “Dizide baba – oğul değildiniz, şimdi oldunuz ama” diyerek farklı bir pencerenden baktı.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, başrolünde ise genç kuşağın en yetenekli oyuncularından Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı ‘7. Koğuştaki Mucize’, 11 Ekim’de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Erkan Petekkaya ile Aras Bulut İynemli dizide baba-oğul olamadı, ama şimdi oldu! 9