Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisine çok farklı bir şekilde damga vuracak!

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisine çok farklı bir şekilde damga vuracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Kırmızı Oda dizisinin 22 bölümü geride kaldı. Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu diziden geçen hafta daimi oyunculardan olan Meriç Aral ayrılmıştı. Ayrıca Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk’un hikayesi de sona ermişti.

Kırmızı Oda dizisine Sadi karakteri ile konuk olan Erkan Petekkaya ve Nazlı olarak da izleyicilerin karşısına çıkacak olan Pınar Deniz, yeni hikayeleri beraberlerinde getirdi. Aslıhan Gürbüz’ün Kumru karakterinin de yer almaya devam edeceği 23. bölümde dikkatleri çeken bir başka olaya daha şahit olacaksınız.

Sadi karakteri ile geçen hafta hikayeye hızlı bir giriş yapan ve farklı bir karaktere hayat veren Erkan Petekkaya, 5 Şubat Cuma günü yayınlanacak 23. yeni bölümde saz çalıp, türkü söyleyecek. “Yollar Seni Gide Gide Usandım” isimli türküyü başarıyla seslendirecek olan Petakkaya’nın ilk görüntüleri 23. bölüm fragmanında yer aldı.

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisine çok farklı bir şekilde damga vuracak! 7

Diziye yeni dahil olan Pınar Deniz, Nazlı karakterine hayat verirken; Gökhan Yıkılkan ise Nazlı’nın eşi Recai karakteriyle izleyiciyle buluşacak. Evliliklerindeki sorunlar nedeniyle Doktor Hanım’ın kapısını çalan çiftinin sürprizlerle dolu hikayesi ‘Kırmızı Oda’ izleyicilerini derinden etkileyecek.

Kumru’nun acılarının yanı sıra Nazlı’nın da sevdiği adamı kaybetme korkusu yeni bölümün heyecanını artıracak. Ayrıca Sadi’nin gelişiyle birlikte dizide silahlar da patlayacak.

İşte Kırmızı Oda dizisinin 23.bölüm fragmanı: