Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’daki Sadi’yi unutturacak iddialı bir diziyle dönüyor

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’daki Sadi’yi unutturacak iddialı bir diziyle dönüyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan ve pek çok ünlü oyuncuyu da konuk eden Kırmızı Oda dizisinin en unutulmaz karakterlerinden birisi olan Sadi’ye Erkan Petekkaya hayat vermişti. Güçlü oyunculuğu ile Sadi karakterinin dram dolu hayat hikayesinde ilgiyle izlendi Petekkaya. Kırmızı Oda’ya pek çok oyuncunun hayat verdiği hikayeler damgasını vurdu. Sadi’nin hikayesi de bunlardan birisiydi. Gerçek bir hayat hikayesinden alınan bu dram dolu karakteri başarıyla canlandırdı Erkan Petekkaya.

Hayranları bir dizide görmeyi çok istiyordu ve Petekkaya’nın Sadi rolüyle bir nebze olsun bu dilekleri karşılamıştı. Ardından Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan ile başrolünde oynadığı Sana Söz isimli bir dizide rol aldı. Star TV’nin dizisi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamayınca kısa sürede final yaptı. Ekrana yeniden bir diziyle dönmesi merakla beklenen oyuncunun bu kez bir dijital dizide rol alması söz konusu.

Yapımcılığını Gold Film’in üstleneceği çarpıcı bir hikayeye sahip Son Gün ismini taşıyan bir dizide rol alacağı konuşuluyor oyuncunun. Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer alacağı dizinin 8 bölümden oluşacağı ve her bölümde bir başka kişinin ölmeden önceki son günlerine odaklanacağı konuşulmakta. Tıpkı Kırmızı Oda’daki gibi her bölümde bir başka ünlü isim, bir başka hikayenin kahramanı olacak. Erkan Petekkaya’nın da bu isimlerden birisi olacağı yönünde bilgiler gündeme gelmekte.

İddialı projede yer alacak ünlü isimlerle görüşmeler sürüyor. Dizinin hazırlık aşamasında Erkan Petekkaya’nın ismi de ön plana çıkmakta. Oyuncunun bazı sahnelerinin çekimlerinin yapıldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Dizide Uğur Yücel, Necip Memili, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Yasemin Allen ve Serhat Kılıç da rol almakta. Son Gün dizisi, yepyeni bir konsept ile izleyiciye sunulacak iddialı bir dizi olacak.