Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ile kavgası için siyasete gönderme yaptı!

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ile kavgası için siyasete gönderme yaptı!

tarafından ker_def

Magazin Noteri’nin 74. Bölümünde Erkan Petekkaya’ya 10 isim sorduk. O isimler hakkında düşüncelerini söyleyen başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay ile arasında olan davanın son durumunu da Magazin Noteri masasında anlattı…

Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’ya açıklamalarda bulunan Petekkaya, hayatta yaptığı en iyi şeyin eşi ile evlenmek olduğunu söyledi. Okan Yalabık için oynamaktan en keyif aldığı isimlerden birisi olduğunu söyleyen Erkan Petekkaya, ayrıca çok iyi de bir dost olduğunu, ondan çok şeyler öğrendiğini ifade etti.

Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay ile rol alan ve sette de büyük sorun yaşayan Erkan Petekkaya, mahkemelik de olmuştu. Petekkaya, “Paramparça 1,5 yıl sürdü ve çok iyi bir işti. Nurgül beraber bir iş yaptığım ancak tartıştığım, zaman zaman birbirimize sinirlendiğimiz bir arkadaşım. Kendisiyle mahkemelik olduk ancak daha sonra uğraşmak istemedik, geri çektik. Hepsi geride kaldı. Yolda görsem kendisine selam veririm” diye konuştu.

Siyasetçilerin birbirlerine söyledikleri sözlere gönderme yapan Petekkaya, “Bizimkiler ne ki” diye konuştu. Oyuncu ayrıca mahkemeyi de geri çektiğini ve sonrasında da devam etmediğini ifade etti.