Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Petekkaya yeni bir dizi için yeniden sete döndü!

Erkan Petekkaya yeni bir dizi için yeniden sete döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mevlana ve Akif gibi özel dizilerden sonra TRT Dijital için hazırlanmakta olan Son Gün isimli yapımın çekimlerine de başlandı. 8 bölümden oluşan dijital dizide 8 ünlü oyuncu başrolde yer alacak ve her bölümde bir karakterin hikayesi anlatılacak.

Son Gün dizisinin isminden de anlaşılacağı üzere bir kişinin son gününde neler yaşadığı izleyicilere aktarılacak. Ölüm gününde 8 farklı karakterin yaşayacakları serüveni aktaracak olan dizide Erkan Petekkaya da bulunuyor.

Sana Söz ve Kırmızı Oda isimli dizilerle bu sezon yine ekranda yer alan Erkan Petekkaya, bir süre dinlendikten sonra tekrar dizi setine çıktı. Son Gün isimli dizinin çekimleri için sette bulunan oyuncu, yaptığı paylaşım ile de hakkındaki asılsız haberi yalanladı.

Kalp krizi geçirdiği iddia edilen oyuncunun sadece grip rahatsızlığı bulunduğu ve başka bir sağlık sorununun olmadığı anlaşıldı

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile hem durumunu aktaran Erkan Petekkaya, hem de Son Gün dizi setindeki ortamı takipçilerine gösterdi.

Oyuncu, “Gördüğünüz gibi kanlı, canlı setteyim. O yalan haber, kalp krizi falan geçirmedim. Gördüğünüz gibi çalışıyorum” açıklamasını yaptı.

Son Gün isimli yeni dizinin yapımcıs Gold Film ve ünlü isimler ile de anlaşmalar yapıldı. Erkan Petekkaya’nın yanı sıra; Uğur Yücel, Nazan Kesal, Necip Memili, Ahmet Mümtaz Taylan, Serhat Kılıç ve Yasemin Allen de dizide yer alacak isimler olarak öne çıkacak.