Ana sayfa Sosyal Medya Yine orijinal bir karakter ve yine yükselen Ertan Saban hayranlığı!

Yine orijinal bir karakter ve yine yükselen Ertan Saban hayranlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi sektörünün en özel isimlerinden birisinin Ertan Saban olduğu gerçeğini, onun bulunduğu yapımları izleyenler iyi bilecektir. 1977 yılında Üsküp’te dünyaya gelen Ertan Saban, uzun yıllardır Türk dizi sektörünün en önemli aktörlerinden birisidir.

Sinema sektöründe de birçok rolde izlediğimiz oyuncu, 2000 yılından bu yana uzun bir kariyere sahip. Ertan Saban’ı bu kadar öne çıkartan durum ise karakter yaratma noktasında çok özel bir tarzının olması. Yer aldığı projelere değer katan bir isim olarak öne çıkan Ertan Saban hem farklı karakterleri canlandırıyor. Bu kişiliği, tavrı ve hayatın içinde kendisini nasıl konumlandırdığı ile ilgili de bir gerçeklik.

Ertan Saban’ı birçok izleyici Elveda Rumeli isimli dizideki Aleksi karakteri ile tanıdı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Gölge karakterini de unutmayan çok izleyici vardır. Son dönemde ise Yakamoz S-245 isimli Netflix dizisindeki Umut karakteri ile yine kendisine hayran bırakan oyuncu ayrıca Son Nefesime Kadar isimli dizide de Vedat olarak iyi bir oyunculuk sergilemişti.

Yine orijinal bir karakter ve yine yükselen Ertan Saban hayranlığı! 7

Ertan Saban’ı takip eden özel bir izleyici kitlesi var ve bu geniş kitlenin de Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli yeni Show TV dizisinin heyecanını taşıdığını söyleyebiliriz.

Gani Müjde’nin hikayesini yazdığı dizide kirli bir geçmişe sahip olan Sadi Payaslı’nın hikayesini izleyeceksiniz. Geçmişinde kirli bir dönem bulunsa da Sadi Payaslı, coğrafya öğretmeni olarak atandığı lisede gençlere hayatı öğretecek.

Hikaye farklı, genç oyuncular fazlasıyla dikkat çekecek, ancak herkes biliyor ki Ertan Saban’ın diziye kattığı hava daha ilk görüntülerden bile kendisini hissettiriyor.

Orijinal karakterler yaratma konusunda ustalık sahibi olan oyuncu, şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

“Ertan Saban için bu dizi izlenir” yorumlarını sosyal medyada görebilirsiniz.