Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya’nın katıldığı Kırmızı Oda reytinglerde yine zirvede!

Erkan Petekkaya’nın katıldığı Kırmızı Oda reytinglerde yine zirvede!

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen yirmi ikinci bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu. Dizi haftalardır çok güçlü sahnelerle ve bunun sonucunda da iyi reytinglerle ilerliyor. İzleyiciler de dizideki hazin öyküleri gözyaşları eşliğinde izliyor.

Kırmızı Oda dizisi her ne kadar tüm kişiler kategorisinde Arka Sokaklar tarafından geçilse de AB ve ABC1 gruplarında birinciliği kimseye kaptıracak gibi durmuyor. Binnur Kaya’nın başrolündeki dizi dün akşam tüm kişilerde ise günü 3. sırada tamamlayarak biraz şaşırttı. Zira 7’li oranlara kadar yaşanan düşüş bazı izleyicilerin sıkılmaya başladığına da işaret ediyordu. Erkan Petakkaya’nın da katılması ile daha da heyecanlanan dizinin yeni bölümlerinde Sadi karakterinin ağırlığının artması bekleniyor.

Erkan Petekkaya'nın katıldığı Kırmızı Oda reytinglerde yine zirvede! 7

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde Doktor Hanım, üvey babası tarafından tacize uğrayan, suçlanma korkusuyla travmalarını yıllarca bastıran Kumru’yu (Aslıhan Gürbüz) yaşadıklarını anlatabilme cesareti gösterdiği için kutladı.

Onca zorluğa göğüs germiş Sadi (Erkan Petekkaya), yaşadığı panik atak krizlerinden endişe duyup Doktor Hanım’ın kapısını çaldı. Doktor Hanım ise sözleriyle Sadi’nin korkularını yatıştırmayı başardı.

Ayşe’nin zamansız vedası klinikteki çalışma arkadaşlarını üzerken, Deniz’e bıraktığı itiraf notu izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı.

İlaçlarını almayı bırakan, Boncuk (Burcu Biricik) elinde tutunmaya değer bir gerçek kalmadığını Doktor Hanım’a haykırdı. Boncuk’un hayallerine koşarken yaşadığı kaza ise seyirciyi şoke etti.

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 5 Şubat Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.