Ana sayfa Dizi Fragmanları Cumartesi akşamlarını Gönül Dağı’na kaptıran Kuzey Yıldızı, rekabetten vazgeçmiyor!

Cumartesi akşamlarını Gönül Dağı’na kaptıran Kuzey Yıldızı, rekabetten vazgeçmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi tüm kategorilerde haftalardır birincilikler alarak güç gösterisi yaparken, daha önce totalde birinci olmaya alışan Kuzey Yıldızı ise artık rekabet edemez duruma gelmişti.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde yer aldığı eğlenceli dizi Kuzey Yıldızı, bu kaşma da 49.yeni bölümü ile yayınlanacak. Ancak tüm kategorilerde çok iyi reytingler alan Gönül Dağı’nda birinciliği almasını kimse beklemiyor. Kuzey Yıldızı, yeni karakterlerin de katılması ile renklerinken, Pembe karakterini canlandıran Zeynep Kankonde’nin ayrılığı ise hayranları çok üzüyor.

Peki Kuzey Yıldızı dizisinin 49.bölümünde neler olacak? Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın bu akşam ekrana gelecek 49. bölümünde Kuzey ve Yıldız’ın arasına bu kez de demir parmaklıklar girmiştir. Ama bu sefer ikisi de çaresizdir. Kuzey, Yıldız’ı özgürlüğüne kavuşturmaya yemin etse de kendisinin de yapacağı pek bir şey yoktur.

Tutsak aşıklarımızın kaderlerine razı olmaktan başka çaresi yoktur. Her engeli gerek bedel ödeyerek gerekse de acı çekerek aşan aşıklarımız bu sefer nasıl kurtulacaktır? İçinde oldukları bu karanlık tünelin sonunda onları göz kamaştıran bir ışık beklemekte midir?

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken dizide, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Cengiz Bozkurt, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de.