Ana sayfa Dizi Haberleri Erkek Severse dizisi, oyuncuları ve fragmanıyla şimdiden heyecan yaşatmaya başladı!

Erkek Severse dizisi, oyuncuları ve fragmanıyla şimdiden heyecan yaşatmaya başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrandaki dizilerin yanı sıra dijital platformlar için çekilen yapımlar da heyecan yaşatıyor izleyiciye. Netflix, Gain, Bein Connect, Exxen gibi platformlar, pek çok başarılı ve sevilen ismi bünyesine alarak çok konuşulan dizilere imza atmakta.

Bu projelerden bir tanesi de Erkek Severse dizisi. Çekimleri tam hız süren dizide özellikle Alperen Duymaz büyük bir merakla bekleniyor. Son Yaz dizisinde elde ettiği başarının ardından hala ‘Akgün’ olarak anılan oyuncu, bu kez bambaşka bir karakter olan Kenan’a hayat vermekte.

Bekar, yakışıklı, karizmatik, zeki, sportif, yardımsever iş insanı olarak dizide yer alan Duymaz ile birlikte yine rol aldığı yapımlarla konuşulan Büşra Develi ve Yasemin Kay Allen de dizinin diğer başrolleri.

Erkek Severse dizisi, oyuncuları ve fragmanıyla şimdiden heyecan yaşatmaya başladı! 7

Bir süre önce çekimleri başlayan diziye koronavirüs vakaları nedeniyle ara verilmişti. Tekrar başlayan çekimlerin ardından dizinin afişinin yayınlanması, merakı daha da arttırdı. İlk bölümünün 20 Ocak Perşembe günü yayınlanacak olan Bein connect dizisinin afiş çekimleri sosyal medyada da ilgi gördü.

Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı’nın da kadrosunda olduğu dizinin fragmanı da yayınlandı. Etkileyici hikayesiyle merakla beklenen dizi için geri sayım başladı. İşt ilk fragman…

Dizinin hikayesi ise şöyle: İkiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen) Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir.