Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da Engin ile sinirleri zıplatan Onur Durmaz’ın hiç bilinmeyen yönü ortaya çıktı!

Yargı’da Engin ile sinirleri zıplatan Onur Durmaz’ın hiç bilinmeyen yönü ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 Doğumlu genç oyuncu Onur Durmaz, rol aldığı Yargı dizisi ile izleyicinin büyük dikkatini çeken bir isim oldu! Durmaz’ın dizide oynadığı karakterle birlikte kariyerinde büyük bir sıçrama yaşaması ardından geldi. Onur Durmaz, dizideki ‘katil’ rolüyle izleyiciyi ters köşeye yatırdı ve 5. bölümden sonra başlayan hikayesiyle de Yargı’nın en çok konuşulan ismi oldu.

Engin Tilmen karakterine hayat veren Onur Durmaz, dizinin ilk bölümlerinde halim selim yeni bir avukat olarak dikkatleri bile çekmemişti. Silik bir kişilik olarak dizinin pek de konuşulmayan ismiydi. Fakat Engin’in, dizinin kilit isimlerinden birisi olduğu sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasıyla, Onur Durmaz’ın da izleyicinin bir anda keşfettiği bir isme dönüşmesi bir oldu.

Durmaz adeta Yargı dizisiyle kariyerinde bir kaç basamak birden sıçradı!  31 yaşındaki oyuncu, son dönemin çok konuşulan Kulüp dizisinde de Fırat Tanış’ın hayat verdiği Çelebi’nin gençliğini oynuyordu. Daha önce farklı yapımlarda rol almış olsa da Yargı’dan sonra izleyicinin onu kolay kolay unutamayacağı aşikar!

Yargı'da Engin ile sinirleri zıplatan Onur Durmaz'ın hiç bilinmeyen yönü ortaya çıktı! 7

Dizinin başında kıvırcık saçlarıyla gördüğümüz Engin’in cezaevindeki dönüşümü için oyuncu, kıvırcık uzun saçlarını feda etmekten de çekinmemişti…

Dizide Engin’in ölmesiyle birlikte Yargı’dan da ayrıldı ama hala etkisi sürüyor! Bu arada Onur Durmaz’ı izleyici yeni bir yapımda görmek için de sabırsızlanmakta.

Genç oyuncunun, ayrıca müzikle de yakından ilgilendiği bir röportaj sonrası ortaya çıkmış oldu.  Müzik konusunda da kendisini geliştirdiği görülen Durmaz, İlia Özkan ile birlikte müzik çalışmalarını sürdürüyor. Gitar çalarken görülen oyuncu, izleyiciye de hoş bir sürpriz yapmış oldu.

TV100’de yayınlanan haberde, Durmaz, babasının etkisiyle müziğe yöneldiğini anlatıyor. Oyuncu, İlia Özkan ile çalışmanın heyecanını yaşayan Onur Durmaz, çocukluğundan beri müzikle içiçe yaşadığını vurguluyor.

Engin karakterinin ardından Durmaz’ı bambaşka bir halde görmek ise izleyiciye güzel bir sürpriz oldu… İşte o röportaj…