Ana sayfa Sosyal Medya Erkek Severse’de Alperen Duymaz’ın tutkulu partneri Yasemin Allen ortalığı yakacak!..

Erkek Severse’de Alperen Duymaz’ın tutkulu partneri Yasemin Allen ortalığı yakacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-2008 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Yasemin Allen, Elif isimli dizi ile başladığı ekran yolculuğunda farklı rollerde yer aldı.

Hayat Devam Ediyor dizisindeki ‘Pelin’ karakteri ile öne çıkan oyuncu; Merhamet, Muhteşem Yüzyıl ve Şeref Meselesi dizilerinde de etkili performanslar sergiledi.

Geçen sezon İyi Günde Kötü Günde isimli dizinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşayan oyuncu, en son Olağan Şüpheliler isimli dijital dizide ‘Zuhal’ olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

Güzel oyuncu çekimleri geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Özcan Alper’in yönetmenliğini yaptığı Aşıklar Bayramı isimli sinema filminde ise Kıvanç Tatlıtuğ ile partner oldu.

Oyuncu, 20 Ocak Perşembe günü BeinConnect’de Erkek Severse adlı yapım ile izleyici karşısına çıkacak. Allen, dizideki karakterini instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Erkek Severse'de Alperen Duymaz'ın tutkulu partneri Yasemin Allen ortalığı yakacak!.. 7

Yasemin Allen, Büşra Develi ve Alperen Duymaz ile baş rolde yer aldığı dizide, tutkulu bir iş kadını olan ‘Yelda Dönmez’ karakterine hayat veriyor.

Dizinin ilk bölümünün 20 Ocak Perşembe günü BeinConnect platformunda yayınlanacağı duyuruldu. Afiş çekimlerinin eğlenceli görüntüleri ise sosyal medyada diziye olan ilgiyi artırdı.

Dizinin hikayesi ise şöyle: İkiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen) Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir.