Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’lu Süslü Korkuluk ne zaman sete çıkacak?

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’lu Süslü Korkuluk ne zaman sete çıkacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara bomba gibi gelmeye hazırlana Süslü Korkuluk dizisi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Başrol oyuncuları kesinleşen dizinin çekimler için ne zaman sete çıkacağı merakla bekleniyor.

Başrollerinde Alina Boz ve Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi için halen oyuncu görüşmeleri sürüyor. Çağatay Ulusoy, BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinin çekimlerini tamamladıktan sonra dinlenmeye geçerken Alina Boz da Bandırma Füze Kulübü isimli filmin çekimlerine devam ediyor.

Şimdi izleyici haliyle Süslü Korkuluk filminin ne zaman sete çıkacağını merak ediyor. Bu konuyla ilgili bir bilgi geldi. İlk tanıtımı filmi çekilerek yayınlanan Süslü Korkuluk dizisinin çekimlerinin şubat ayı başında başlayacağı söyleniyor.

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’lu Süslü Korkuluk ne zaman sete çıkacak? 7

Çok iddialı bir şekilde ekrana gelmeye hazırlanan Süslü Korkuluk dizisinin resmen açıklanan ilk oyuncusu Çağatay Ulusoy olmuştu. Ulusoy’un senaryoyu beğenmesi üzerine projeye start verilmişti.

OGM Pictures tarafından TV8 için çekilecek dizinin yönetmeni Hayat Şarkısı, Hercai, Karadayı gibi dizilere imzasını atan Cem Karcı. Dizinin konusuyla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak Çağatay Ulusoy’un bir moda tasarımcısını canlandıracağı belirtiliyor.

Süslü Korkuluk’un müzikleri de daha önce Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Doğduğum Ev Kaderimdir, İlk ve Son gibi dizilerin müziklerine imzasını atan Fırat Yükselir tarafından yapılacak. Son derece iddialı bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Süslü Korkuluk’ta set için geri sayım sürüyor.